E-Boda lanseaza Revo R85, cea mai performanta tableta din portofoliu

E-Boda - 4

Revo R85 integreaza un procesor Quad Core de 1.6GHz, memorie RAM de 1GB si GPU Quad Core pentru performante care multumesc chiar si cei mai pretentiosi utilizatori.

E-Boda lanseaza cea mai performanta tableta din portofoliu. Modelul Revo R85 vine cu specificatii de top precum display IPS de 7.85”, procesorul Cortex A9 Quad Core de 1.6 GHz, memoria RAM de 1 GB, procesorul grafic Quad Core si sistemul de operare Android 4.2. Tableta este disponibila pe site-ul E-Boda si in magazinele partenere la pretul recomandat de 749 lei.

„Orice roman ar trebui sa se poata bucura de avantajele tehnologiei. De aceea, am inceput reinnoirea gamei de tablete E-Boda cu modelele de 7 inci si 7.85 inci; ne-am propus sa oferim utilizatorilor romani aceleasi standarde tehnologice pe care le ofera marile branduri, la un pret accesibil tuturor,” declara Alexandru Dragoiu, CEO E-Boda. „In acest moment, modelul Revo R85 este cea mai puternica tableta din portofoliul nostru, cu un excelent raport calitate-pret, acest lucru fiind confirmat si de testele de tip benchmark,” adauga Alexandru Dragoiu.

Carcasa solida din aluminiu cu o grosime de numai 8.9 mm ascunde un puternic procesor Quad Core Rockchip RK3188 Cortex A9 de 1.6 GHz, ce ofera rezultate remarcabile in benchmark-uri, obtinand un scor de 18.209 in AnTuTu. Astfel, Revo R85 multumeste chiar si cei mai exigenti utilizatorii care vor putea naviga mai rapid prin meniul tabletei, intre tab-uri sau pe paginile web, asigurandu-le o experienta multi-tasking fluida.
Mai mult, tableta permite rularea simultana a patru clipuri video la rezolutie maxima, fara sa se blocheze sau sacadeze.

Sistemul de operare Android 4.2 si memoria RAM de 1 GB contribuie la calitatea experientei de utilizare prin timpi de reactie mai rapizi, permitand utilizatorilor sa-si personalizeze mai usor meniul si sa faca tranzitia intre ecrane sau aplicatii, eliminand efectul de lag.

Citește și
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

Ecranul tabletei a fost gandit pentru a raspunde nevoilor de divertisment ale utilizatorilor. Revo R85 are un display IPS de 7.85”, cu o rezolutie de 1024x768 pixeli care, impreuna cu procesorul grafic Quad Core Mali400 de 533 MHz, transforma tableta intr-un adevarat centru multimedia, utilizatorii avand in permanenta o sursa de divertisment la ei. Prin intermediul aplicatiei Seenow preinstalate, acestia pot viziona posturi TV, filme, seriale, documentare sau desene animate direct de pe ecranul tabletei, la o calitate video superioara. In plus, in prima luna, utilizatorii vor avea acces gratuit la sectiunile pe baza de abonament. Procesorul grafic Quad Core permite rularea a numeroase jocuri pentru Android, de la cele de tip casual sau puzzle, pana la jocuri de strategie, arcade sau racing. Mai mult, modelul Revo R85 face fata chiar si jocurilor 3D cu grafica complexa. Memoria interna de 16 GB, extensibila cu pana la 32 GB, este suficienta pentru stocarea aplicatiilor sau cartilor electronice descarcate din magazinul Google Play.

Performantele superioare ale tabletei Revo R85 o recomanda inclusiv pentru mediul de business. Dimensiunea ecranului de 7.85” reprezinta echilibrul perfect intre portabilitate si functionalitate. Tehnologia IPS ofera unghiuri largi de vizualizare pentru ca utilizatorii sa parcurga e-mailuri, documente, ziare, reviste sau carti electonice fara a-si forta privirea, manevrand in acelasi timp tableta cu comoditate. Prin intermediul aplicatiei Documents to Go preinstalate, utilizatorii pot deschide si edita documente de tip PDF, PPT, DOC sau XLS direct de pe ecranul tabletei sau prin conectarea unei tastaturi. Mai mult, functia Wi-Fi Display, ce utilizeaza tehnologia Miracast, permite conectarea tabletei la un HDTV prin Wi-Fi, pentru a reda continutul direct pe ecranul unui televizor. Astfel, Revo R85 poate fi folosita inclusiv ca suport pentru prezentarile de business. Utilizatorii care intra frecvent in video conferinte pot tine legatura cu partenerii lor de afaceri prin intermediul aplicatiilor de tip VoIP precum Google Talk sau Skype, datorita camerei foto frontale.

Modelul Revo R85 mentine utilizatorii conectati in permanenta la Internet, fie prin intermediul retelelor Wi-Fi, fie prin modemul USB 3G. Capacitatea bateriei de 4700 mAh asigura o autonomie de pana la 7h de utilizare continua, pentru ca tableta sa faca fata cu brio unei zile de lucru intense.

Articol recomandat de sport.ro
„Drăgușin a luat-o pe un drum greșit!” Genoa a povestit TOT: suma reală a mutării și oferta „mult mai mare” refuzată
„Drăgușin a luat-o pe un drum greșit!” Genoa a povestit TOT: suma reală a mutării și oferta „mult mai mare” refuzată
Citește și...
Iohannis, la Innovation Labs: Digitalizarea scăzută a economiei şi a administraţiei este o realitate
Iohannis, la Innovation Labs: Digitalizarea scăzută a economiei şi a administraţiei este o realitate

Klaus Iohannis a declarat luni seară, la Innovation Labs 2018, că sectorul digital este o componentă vitală pentru dezvoltarea României, dar că, în pofida evoluţiei României în domeniul IT, nu stăm foarte bine la capitolul competenţelor digitale.

Experți și antreprenori vor prezenta viziunea lor despre viitorul tehnologiei la iCEE.fest 2018
Experți și antreprenori vor prezenta viziunea lor despre viitorul tehnologiei la iCEE.fest 2018

Experți în transformarea digitală, antreprenori de succes pe plan global, autori de filme si cărți cunoscute vor prezenta viziunea lor despre viitorul tehnologiei la iCEE.fest 2018

iLikeIT. Jocurile săptămânii
iLikeIT. Jocurile săptămânii

George Buhnici vine cu recomandări de jocuri interesante pentru weekend.

Recomandări
Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei. Este inculpat pentru săvârșirea de infracțiuni contra umanității
Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei. Este inculpat pentru săvârșirea de infracțiuni contra umanității

Parchetul General a anunţat oficial, vineri, punerea sub acuzare a fostului preşedinte Ion Iliescu pentru săvârşirea de infracţiuni contra umanităţii, în dosarul Mineriadei din iunie 1990.

Reuniune a aliaților Ucrainei în format „Ramstein”. Occidentul sare în ajutorul Kievului după un deficit de ajutor militar
Reuniune a aliaților Ucrainei în format „Ramstein”. Occidentul sare în ajutorul Kievului după un deficit de ajutor militar

SUA vor găzdui vineri o reuniune virtuală a donatorilor de ajutor internaţional pentru Ucraina, aşa-numitul Grup de contact în format Ramstein, după ce Congresul american a aprobat un pachet de ajutor de 61 de miliarde de dolari pentru Kiev.

Sorina Pintea, condamnată la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru luare de mită. Decizia nu este definitivă
Sorina Pintea, condamnată la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru luare de mită. Decizia nu este definitivă

Sorina Pintea, fostul ministru social-democrat al Sănătății, a fost condamnată, vineri, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru luare de mită în formă continuată. Decizia instanței nu este definitivă.