Doi pusti au intrat in mai multe magazine Apple, pentru a testa daca iPhone 6 se indoaie. Ce se intampla cu telefonul. VIDEO

Ultima actualizare: 03-10-2014 07:18
iphone 6 plus

Mai multe inregistrari video au aparut pe internet in care diversi utilizatori ai celor doua modele de telefoane, iPhone 6 si iPhone 6 Plus, le testeaza rezistenta.

Fie ca isi folosesc propria forta, fie ca le supun unor greutati considerabile, limita de rezistenta a noilor modele este de departe activitatea care ii pasioneaza pe multi in aceasta perioada, scrie Daily Mail.

De aceasta data a fost randul a doi adolescent care au decis sa incerce si ei rezistenta unui iPhone 6 Plus. Intr-o inregistrare video care dureaza cinci minute, doi tineri de 15 ani, din Norfolk, SUA, intra intr-o reprezentanta Apple pentru a indoi telefonul.

Cei doi preseaza atat de tare telefonul incat, la un moment dat, acesta cedeaza, iar ecranul dispozitivului se desprinde de restul carcasei.

Mirati, unui din ei il intreaba pe vanzator daca este adevarat ca noile telefoane se indoaie, iar raspunsul acestuia este ca nu sunt decat niste zvonuri lansate pe internet.

“Am fost intr-un magazine Apple si am indoit si spart un telefon, cee ace cred ca se pedepseste, dar nici macar nu imi pasa ca sa fiu sincer”, a spus unul din cei doi.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO