De ce se lasa filmate femeile intr-un magazin din Hong Kong, in timp ce probeaza sutiene: "Forma se mai schimba, nu?"

Ultima actualizare: 09-10-2015 07:09

Oglinda nu mai e ce a fost. Clientele unui magazin de lenjerie din Hong Kong descopera, imediat, ce marime de sutien au nevoie, gratie unui scanner sofisticat ascuns in spatele oglinzii.

Este mai exact decat orice masuratoare in stil vechi, cu centimetrul, ca sa nu mai vorbim de aprecierea "la ochi"...

Un brand britanic de lenjerie, vechi de 76 de ani, tine pasul cu vremurile. A introdus aceasta tehnologie in cateva magazine din Europa. Dar acum, in premiera pentru Asia, este folosita si intr-un magazin din Hong Kong.

Clienta intra in cabina de proba unde exista, evident, o oglinda, dar una cu "puteri magice"! Poate este nu chiar la fel de iscusita ca cea din poveste, dar se pricepe sa citeasca masurile doamnelor si domnisoarelor. Clienta trebuie sa departeze putin bratele de corp si sa se rasuceasca lent, in sensul acelor de ceas. In tot acest timp, o camera video, aflata in spatele oglinizii, o filmeaza.

Lui Tong, manager: "Scanner-ul 3D face 140 de masuratori diferite pe corpul tau. Si aceste informatii iti spun ce marime ti se potriveste. De fapt, nu direct."

Datele sunt transmise apoi pe tableta angajatei de la raion. Iar un algoritm special transforma toate aceste numere...intr-o marime de sutien.

Clienta: "Cred ca gaseste mai bine masurile potrivite. Va spun din propria experienta, nu poti fi niciodata sigura. De-a lungul timpului forma corpului se schimba, nu? Si apoi mai sunt si modele diferite de sutien".

Magazinul sustine ca acest gen de masurare electronica sa face doar la cererea clientelor. Iar imaginile digitale sunt sterse dupa scanare. Si doar cu acordul clientelor, masuratorile vor fi pastrate in baza date pentru cumparaturi viitoare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO