CES 2015. Programul cu care veti vorbi cu oricine pe internet, VIDEO, dar fara sa va folositi identitatea


Ultimul update: Joi 15 Ianuarie 2015 00:15
Data publicarii: Luni 12 Ianuarie 2015 08:51
Categorie: Smart things

Sony lanseaza walkman-ul si pick-up-urile sunt din nou la moda.
Nu suntem in anii 80`, dar producatorii de gadgeturi pluseaza cu nostalgie tehnologii adaptate zilelor noastre.

Walkmanul facea istorie cu mult inainte ca Apple sa lanseze iPod-ul. Brandul implineste anul acesta 36 de ani si desi are o ''varsta'' este cel mai avansat player muzical. Tehnologiile de la bord ii permit sa redea muzica de foarte buna calitate, chiar si pe bluetooth, insa e capabil sa ia colectia ta de mp3 si sa o redea la inalta rezolutie. Nu va fi chiar la calitatea inregistrarii, dar oricum e mult mai bine decat orice folosesti in momentul asta.

Sony aduce primul model de televizor care poate reda muzica digitala aproape de calitatea vinilului. Si daca tot vorbim de vinil, pick-upurile au avut o prezenta uriasa la CES 2015.

Si imaginea 3D este o tehnologie trasa pe dreapta de cativa ani, dar Samsung insista cu un televizor la rezolutie 8K la care poti vedea imagini tridimensionale, fara ochelari speciali.

Dar, iata un serviciu care cel mai probabil va fi gratuit. Un fel de Skype pentru care nu ai nevoie de identitate. Uitati de Snapchat, urmatorul hit va fi Faceshift, pentru ca o sa poti sa stai de vorba cu oricine pe internet, cu video, dar fara sa iti folosesti identitatea. Faceshift este doar un program, asa ca e compatibil cu orice camera web.