A depasit abonamentul de internet cu 34 de GB, in timp ce se afla in vacanta. Ce factura a avut de platit o femeie din Anglia

12-09-2015 16:49


factura telefon

Rachael Tolley, o asistenta medicala in varsta de 37 de ani din Marea Britanie, se declara revoltata de factura primita de la Vodafone, dupa ce copiii ei au folosit internetul in timp ce se aflau in vacanta.

Potrivit Daily Mail, tanara a fost in excursie impreuna cu cei trei copii, timp de doua saptamani, in orasul New Forest.

Cand s-a intors acasa, Rachael a fost socata sa afle ca abonamentul de internet 3G a fost depasit cu 34 de gigabytes si ca acum are de platit in plus 2.100 de lire.

"Sa imi spuna ca am consumat date date in valoare de 2.100 de lire, pe teritoriul tarii, nici macar in afara, este exorbitant. Este incredibil cat m-au taxat acum", s-a plans femeia.

Compania i-a trimis un mesaj in care a anuntat-o ca a fost consumat traficul de date, insa Rachael sustine ca trebuia sa fie sunata.

"Sunt doar copii, nu inteleg exact cat inseamna aceste date. Nici eu nu stiu exact pana cand nu vine factura. Daca eram anuntata, poate ca reuseam sa evit o asemenea factura", a mai declarat tanara.

Vodafone a precizat pentru Daily Mail ca i-a redus factura femeii cu 50% si ca ii vor permite sa o achite in rate convenabile.

Sursa: Daily Mail