Bucuresti ar trebui sa se numeasca "Gunoiesti"? Imaginile arata ca DA

Ultima actualizare: 26-04-2012 04:05

Cateva imagini trimise de un utilizator al site-ului nostru ne fac sa ne simtim ca in anul 1900. Undeva in sectorul 5 al capitalei "europene" a Romaniei se afla o zona de groaza: munti de gunoaie, mizerie si focare de infectie.

George este cel care a trimis aceste imagini socante pe www.stirileprotv.ro. El spune ca fotografiile si clipul au fost realizate pe strada Humulesti, in sectorul 5 al capitalei, "pastorit" de primarul Marian Vanghelie.

"Ocazional mai vedem cate un tractor ce ridica uneori cateva gunoaie sau din contra, le aduce aici. Au venit si au aruncat gunoiul si masinile de la REBU sau URBAN. Se poate mai rau??", se intreaba revoltat, pe buna dreptate, George.

Pe langa faptul ca aceste gunoaie ar trebui sa il faca pe orice primar al oricarui oras din lume sa se rusineze, acest teren "suprapopulat" cu gunoaie constituie un adevarat focar de infectie, care poate pune in pericol viata locuitorilor din zona.

Canicula care a atacat inclusiv Bucurestiul in ultimele zile are drept rezultat degradarea intensa a acestor deseuri si raspandirea microbilor in atmosfera.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO