Fara explicatii! Cei mai ciudati monstri care au uimit lumea! Foto

Ultima actualizare: 29-10-2012 15:43
extraterestru

Fac parte din misterele lumii. Creaturi ciudate si-au facut aparitia in diferite colturi ale planetei. "Puiul de extraterestru" si monstrul marin din Golful Mexic sunt doar doua dintre vietatile care i-au lasat pe specialisti fara explicatii.

Pui de extraterestru

Deschidem topul nostru cu o creatura descoperita in Mexic de niste fermieri intr-o capcana de soareci. Poreclit "pui de extraterestru", vietatea a dat nastere la o serie de dezbateri aprinse. Forma corpului neobisnuitei vietuitoare prezenta caracteristici intalnite atat la soparle, cat si la oameni. Cercetatorii nu au reusit sa determine ADN-ul ciudatei creaturi descoperite in Mexic.

 Gollum din Lord of the Rings

O alta creatura extrem de ciudata a fost descoperita intr-un orasel din Panama. Lunga de peste un metru si jumatate, ciudatenia a fost omorata de localnici. Daca specialistii inca nu au gasit o explicatie, localnicii cred ca au dat peste "Gollum din filmul Lord of the Rings".

Monstru marin in Golful Mexic

Si monstrul marin identificat in Golful Mexic a uimit lumea. Cunoscut sub denumirea stiintifica de Bathynomus giganteus, acesta masoara in jur de un metru si are peste 1,5 kilograme. Specia a fost descoperita in 1879, in apele adanci si reci ale Atlanticului, insa dimensiunile normale sunt de 20 de centimetri, adica mult mai mici decat cele ale "creaturii" descoperite.

Creatura mitica in Thailanda?

O alta vietate extrem de ciudata a fost gasita si in Thailanda. Cu un corp perfect conturat si pielea albicioasa, monstruletul seamana cu un extraterestru. Sa fie un animal ciudat sau creatura mitica? Nici pana acum nu s-a gasit un raspuns la aceasta intrebare.

Schelet de extraterestru pe Marte?

Si un asa-zis craniu de extraterestru descoperit in una din imaginile furnizate de NASA a starnit numeroase comentarii in randul specialistilor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO