Esti roman? Ai grija, poti sa o patesti in afara granitelor!

pistol

Un tanar roman a fost snopit in bataie de patru spanioli si un portughez si lasat sa moara intr-o balta de sange. Din pacate, este numai unul dintre nenumaratele cazuri in care conationalii nostri sunt agresati.

Sa incepem cu Italia. In urma cu zece luni trupul unei tinere romance, in varsta de 18 ani a fost gasit plin de sange intr-un sant, langa Genova. Alina, din comuna Corbu, judetul Constanta, si care urma sa se casatoreasca, a lasat in urma o fetita de numai trei ani.

Si indiferenta naste victime. Tot in Italia, la periferia Romei,  un barbat de 65 de ani a lovit un roman cu masina. Nu i-a pasat ca acesta era ranit: a fugit de la locul accidentului, nu inainte insa de a-l si lovi pe cel cazut. Omul a murit.

Tot la Roma, patru romani au fost stalciti in bataie in urma cu sapte luni, de un grup de italieni insetati de razbunare. Totul dupa ce o adolescenta de 14 ani a fost violata, iar presa locala s-a grabit sa constate ca, probabil, fata a cazut prada “romanilor sau romilor din Romania”.

Si minorii au picat victime furiei italienilor. Un adolescent de numai 15 ani si doi prieteni ai acestuia au fost agresati de un grup de adolescenti intr-o statie de autobuz din Roma. Cei trei au fost impinsi in strada, unde riscau sa fie calcati de masini.

Citește și
Carabinieri
20 de romani, tratati ca niste sclavi de un conational, in Italia!
Lovitură pentru Serghei Șoigu. În Rusia e scandal uriaș, a fost arestată o a treia persoană anchetată în dosarul viceministrului rus al Apărării

Lucrurile nu s-au oprit aici. Acum sapte luni un bar din suburbia Guidonia, Roma, cu proprietari romani, a fost atacat cu bomba. Explozia, de mica amploare, a facut, totusi ceva pagube.

La nici o luna de la atac, o romanca a fost executata cu sange rece. Femeia de 36 de ani, din Sibiu, lucra ca menajera in Italia.  A fost gasita impuscata in cap in bucataria unei cabane din regiunea Calabria. Afara, intr-o masina, se afla trupul neinsufletit al unui barbat de 71 de ani, ucis in acelasi mod.

In urma cu cinci luni, o romanca si sotul acesteia au fost impuscati de patronul unui local de langa Verona. Itele povestii sunt foarte complicate. Femeia, care lucra acolo, ar fi fost hartuita sexual de seful ei ei. Presa italiana a intors, insa povestea: cei doi soti ar fi incercat sa-l santajeze pe patron. Nu s-au inteles la bani, asa ca barbatul si-a golit incarcatorul in cei doi.

Imaginile terifiante din Napoli, unde un roman a nimerit in schimbul de focuri al unor mafioti care isi disputau suprematia in zona au facut inconjurul lumii. Impuscat in burta si picior,  Petru a cautat adapost intr-o statie de metrou, alaturi de nevasta lui.  Au socat scenele in care trecatorii i-au ignorat complet, desi barbatul isi traia ultimele clipe din viata...

Ne mutam in Spania, unde in urma cu 11 luni un anunt rasist a socat autoritatile. Un tanar de numai 18 ani, care a dat dovada nu numai de multa “imaginatie” , ci si de o cruzime iesita din comun, a initiat concursul “Cine bate mai multi romani?” Spaniolul a fost acuzat de instigare la violenta pe baza de rasism si arestat de politie.

La nici trei luni un roman de 31 de ani, agent de paza la o discoteca din centrul Madridului, a foat impuscat mortal. Atacatorul are numeroase antecedente judiciare, in special pentru detinere de arme si explozivi si pentru ranirea unor persoane.

Nu au trecut bine cateva saptamani ca autoritatile din Madrid au fost din nou chemate in cazul unui atac armat. Doi romani, de 33 si 28 de ani, au fost impuscati intr-o suburbia a capitalei spaniole de patronul pentru care lucrau la negru. Cei doi nu s-au mai prezentat la lucru, asa ca barbatul a vrut, pesemne, sa se razbune.

Cele mai dure atacuri indreptate impotriva romanilor au avut loc acum trei luni in capitale Irlandei de Nord, Belfast. 115 romani, majoritatea de cetatenie roma, au fost nevoiti sa se refugieze intr-o biserica din cauza intensificarii asalturilor unei bande rasiste.  Agresorii au strigat ca sunt din cadrul gruparii Combat 18 si au lasat o scrisoare ce contine un fragment din cartea Mein Kampf a lui Adolf Hitler in cutia postala a uneia dintre proprietati. Ministerul Afacerilor Externe a precizat, totusi, ca atacurile nu au fost indreptate catre romani, ci catre straini in general. La o luna de la atacuri 42 de familii au fost repatriate.

Aici gasesti toate materialele nostre despre atacurile rasiste de la Belfast!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
Citește și...
Madrid: l-au ucis cu bestialitate pentru ca era roman! 5 indivizi arestati!
Madrid: l-au ucis cu bestialitate pentru ca era roman! 5 indivizi arestati!

Crima oribila a fost comisa saptamana trecuta, langa Madrid. Martorii spun ca tanarul statea pe o banca, impreuna cu un prieten si ar fi fost acostat de cei cinci.

20 de romani, tratati ca niste sclavi de un conational, in Italia!
20 de romani, tratati ca niste sclavi de un conational, in Italia!

Nici o nelegiuire nu ramane nepedepsita. Un roman de 35 de ani a fost arestat in sudul Italiei, dupa ce carabinierii au descoperit ca a sechestrat alti 20 de romani, intr-o ferma abandonata, fara apa sau electricitate.

Recomandări
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1990
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1990

Petre Roman a ajuns joi la sediul Parchetului General, ca să ia la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei din iunie 1990. Roman a fost premierul României între 1989-1991.

Pun capăt războiului și acceptă pacea, cu o condiție. Ce a cerut Hamas ca să oprească luptele cu Israelul
Pun capăt războiului și acceptă pacea, cu o condiție. Ce a cerut Hamas ca să oprească luptele cu Israelul

Un oficial de rang înalt din Hamas a declarat pentru AP că grupul islamist militant este dispus să accepte un armistițiu de cinci ani sau mai mult cu Israelul.

 

Banca Transilvania, OTP Bank și Exim Banca Românească, procese câștigate cu ANPC. Nu plătesc amenzi și nu oferă rate egale
Banca Transilvania, OTP Bank și Exim Banca Românească, procese câștigate cu ANPC. Nu plătesc amenzi și nu oferă rate egale

Alte trei bănci au câștigat procesele cu Autoritatea Națională a Consumatorilor, care le obligase să emită scandețare cu rate egale la credite pentru toși clienții. La acest moment sunt cinci instituții bancare care au avut căștig de cauză.