Dacia Duster, prezentata in premiera in Romania! Vezi VIDEO si FOTO

Dată publicare: 20-03-2009 00:00
Dată actualizare: 29-09-2012 03:40


Desi este un coupe-sportiv, cu motor diesel, are in acelasi timp si o tinuta pentru teren accidentat. Este exercitiul de imaginatie pe care designerii de la Dacia l-au prezentat luni, in premiera nationala, la Bucuresti.

Este vorba despre prototipul botezat Duster. Din pacate, nu o sa se vanda niciodata, pentru ca nu o sa fie fabricat in serie.

Are garda inalta ca pentru o masina de teren, loc spatios pentru bagaje si motor diesel cu un consum redus. Acesta este Duster, care parca ar vrea sa multumeasca pe toata lumea. S-au gandit la el timp de un an, 20 de designeri de la Bucuresti si Paris.

Cei din echipa au vazut o singura usa pe partea soferului si doua pe cealalta, iar scaunele din fata se ascund unul in spatele celuilalt.

Prezenta la eveniment, Principesa Margareta s-a aratat incantata.

"Sigur din 2012 veti vedea pe o masina de serie, care se va comercializa, parti importante din actualul model Duster. Ne vom plasa in gama de preturi practicata de regula de Dacia", a anuntat Constantin Stroe, vicepresedinte Dacia

Visele frumoase, cu masini din viitor, apar intr-un an extrem de slab pentru domeniul auto. In ianuarie si februarie, in Romania au fost produse in total in jur de 25.000 de automobile, in scadere cu peste 46% fata de inceputul lui 2008. In paralel, au cazut dramatic, cu peste 60 de procente, importurile de masini noi.

Sursa: Pro TV

Tags: dacia duster,


VIDEO PROTVPLUS.RO