Aventurile unui blogger roman in Africa de Sud: meciuri, saracie, safari

Dată publicare: 30-06-2010 00:00
Dată actualizare: 19-10-2012 10:22


E greu sa-ti tii in frau curiozitatea atunci cand intalnesti pe cineva abia intors din Africa de Sud. Asa ca nu ne-am mai formalizat si am abatut asupra lui eCostin o sumedenie de intrebari despre saptamana lui africana.

Vuvuzela e curat marketing. Inainte o cumparai la 2 euro, acum te cauti de vreo 10 prin buzunare. E masina lor de facut bani pe timp de campionat mondial. Iar pe bonul de la magazine, vrei nu vrei, esti inscris intr-un pariu legat de balonul rotund.

Insa, una peste alta, totul e mai ieftin decat in Europa. De exemplu, un tuns la tanti din colt, caci in alta parte nu prea ai unde sa gasesti, te costa un euro. Daca esti cazat la 4 stele, la hotel pazit cu arma, altfel nu se cade, cina te duce undeva pe la 10 euro, iar berea la cel mult 2 euro.

eCostin n-ar da Bucurestiul pe Johannesburg.Odata ce ai iesit din cadrul organizat, saracia te loveste, iar noaptea nu e indicat sa faci pe curajosul si sa te duci sa-ti cumperi un pachet de tigari.

Dar atmosfera de pe stadioane si din afara lor e tare si merita sa o simti. Toata distractia incepe practic cu patru ore inaintea unui meci si se termina dupa alte doua de la fluierul final al arbitrului. Iar prieteni iti faci foarte usor. Parca esti dintr-un alt film.

Despre joaca cu leii, despre japonezi, mancare si aventura cu autostopul urmareste materialul video alaturat.

Mai multe despre aventura din Africa de Sud poti afla chiar de pe blogul lui eCostin!
 


VIDEO PROTVPLUS.RO