Are 11 copii cu 10 prietene diferite. 3 sunt insarcinate in acelasi timp

Ultima actualizare: 27-06-2012 07:17
Keith

Keith MacDonald e deja celebru in Marea Britanie. A recunoscut 8 copii cu 8 femei si doar pensiile alimentare adunate l-ar costa 2 milioane de lire sterline pana cand micutii vor ajunge la 18 ani. Inca 3 sunt pe drum, iar el e somer.

 

Sarah Armstrong si Danielle Little sunt pe cale sa nasca in doua luni, iar fosta prietena a lui Keith, Clare Bryant, care deja are un copil de 11 luni, va mai avea unul pe 3 mai.

Asa clanul Macdonald va atinge 11 copii cu 10 mame diferite. Si asta nu e tot, pentru ca vin si alte zvonuri ca inca cinci micuti ar putea sa aiba acelasi tatic.

Keith, care si-a facut majoritatea cuceririlor in statii de autobuz, are un venit de 68,95 de lire sterline pe saptamana, ca ajutor social, pentru ca are probleme de sanatate cu spatele si inca 44 de lire pe saptamana ajutor de somaj.

Fosta iubita, Clare, spune ca noua sarcina este rezultatul unei singure nopti de dragoste cu fostul, pe care acum o regreta. Cei doi au fost logoditi, dar Keith a parasit-o pe Clare cand era insarcinata cu primul copil, pentru prietenii de pahar si alte iubite.

Keith are 25 de ani si nici macar nu stie numele tuturor copiiilor sai.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO