Afisele care anunta sfarsitul lumii au ajuns in Romania. FOTO

Ultima actualizare: 31-10-2012 01:07
afis

Teoria predicatorului american Harold Camping, potrivit careia am mai avea doar doua zile de trait, e intens promovata si in Romania. Bannere care anunta Apocalipsa au aparut in mai multe orase.

 

Afisele au fost postate pe cladiri din Brasov, Timisoara sau Constanta, iar un utilizator www.stirileprotv.ro ne-a trimis fotografii cu un bloc de pe Calea Calarasilor din Bucuresti pe care a fost postat un asemenea banner. Mesajul e simplu: "Biblia o garanteaza. Ziua Judecatii 21 mai 2011. Striga cu putere catre Dumnezeu".

Mai jos, cu litere de-o schioapa, apare si site-ul lui Camping, FamilyRadio.com, dar si frecventele pe care poate fi ascultat postul de radio.

Ultima teorie. Judecata de Apoi vine pe 21 mai. Afla la ce ora in Romania

Bussinessul sfarsitului lumii.120 de mil dolari ca sa promovezi Apocalipsa

Pe www.stirileprotv.ro, subiectul a atras numeroase comentarii din partea utilizatorilor.

Johnneil spune: Intrebare: Mai exista un loc liber la spitalul pentru glumeti (nebuni)? El este pacientul. Harold Camping.
Voi reveni la acest subiect pe data de 22 mai 2011 orele... Oricum dupa ora 8.oo. Nu sunt nebun sa stau treaz, cu ochii hobati pe geam la ora 4.oo sa vad ce? Midanezi ce scurma dupa gunoaie?
Un cretin, ca de atfel 75 % din populatia U.S.A.

Theodora adauga: Stupid!Oricine crede cu adevarat in Dumnezeu,crede doar in el si in nimeni altcineva.O sa vina sfarsitul lumii,dar nu cand zice un nenea care isi vede propriul lui sfarsit in cativa ani.

In vreme ce demlasjr scrie: "Iar numarul 722.500 este important pentru ca se obtine multiplicand numerele sfinte 5, 10 si 17." Cu ce le-a multiplicat ? Cu numarul de "enoriasi" dobitoci care il sustin? Am auzit de asta de 2 luni de zile... Sunt sanse mai mari sa pice meteoritul ala in noiembrie decat sa vina sfarsitul acum.

Care e parerea ta despre teoria lui Harold Camping? Ai vazut afise ce anunta Apocalipsa in orasul tau? Trimite-ne imagini pe www.stirileprotv.ro.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO