Mare noroc a avut în această dimineață un bărbat de 53 de ani, dintr-o comună din județul Galați. A ieşit în calea unui tren interregio Iași-București și a căzut între șine.

După ce mai multe echipaje de salvare s-au chinuit să-l scoată de sub garnitură, au avut surpriza să descopere că omul e teafăr!

Mecanicul l-a văzut târziu pe bărbatul care mergea legănându-se pe linia de cale ferată. A reușit cu greu să oprească garnitura și credea că tocmai s-a petrecut o nenorocire. Vecinii bărbatului din comuna Munteni au sărit, de asemenea, să ajute și au sunat la 112. De la Galați a fost trimis de urgență elicopterul SMURD. Când colo... singura problemă a bărbatului era că nu reușea să mai iasă de sub tren!

În cele din urmă, bărbatul a fost scos de-acolo, imobilizat pe targă și preluat de echipajul medical venit cu elicopterul SMURD.

Medicii spun că pacientul de 53 de ani a scăpat doar cu câteva zgârieturi pe umărul stâng. Se poate spune că a avut mare noroc, pentru că garnitură de tren a trecut efectiv peste corpul lui.

dr. Emilia Gheorghevici, medic SMURD Galaţi: „Pacientul este conștient la acest moment. Fără acuze deosebite. Și urmează să fie investigat ulterior la spitalul județean. Un miracol. În stare de ebrietate. Pacientul găsit între șinele de cale ferată. Deci bețivii au Dumnezeul lor."

Cazul este considerat, totuşi, un accident feroviar, iar polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.