VIDEO. Cum sunt răsfățați elefanții de la Zoo Târgu Mureș

Ultima actualizare: 12-07-2020 09:56

Temepraturile ridicate de afară sunt uneori greu de suportat şi de animalele de la zoo.

Tania şi Hella, doi elefanţi simpatici de la grădina zoologică din Târgu Mureş, au avut parte de un duş rece, chiar sub privirile curioase ale spectatorilor.

Femelele au fost răsfățate fructe şi legume, dar au avut parte şi de un bonus: îngrijitorii le-au făcut și pedichiura.

Prima care s-a bucurat de duşul rece a fost Tania. Femela împlineşte 43 de ani anul acesta. Stropii de apă au fost un adevărat răsfăţ, mai ales că soarele ardea cu putere. Prietena ei, cu care îşi împarte ţarcul din 2014, Hella, şi-a aşteptat răbdătoare rândul.

Kopacz Andras, director adjunct zoo Târgu Mureş: "În perioada de vară se face mai des imbăierea elefanţilor, se face zilnic, cu toate că au un bazin unde poate să intre îmbaierea momentan se face afară în ţarc cu furtunul de la hidrantul de pompieri să fie debit mai mare sunt două female în vârstă, se simt bine."

Cei mai mulţi dintre vizitatori au văzut pentru prima dată elefanţi. De departe, însă, cei mai impresionaţi au fost copiii.

Claudiu Maior, reprezentant primărie: "Să sperăm că Târgu Mureș va fi mai vizitat datorită acestui program. Săptămâna tercută am avut undeva la 20 de mii de viziatatori care au inrat la zoo."

După îmbaiere, elefanţii au mai avut parte de un moment de răsfăţ - o şedinţă de înfrumuseţare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO