Vedetă pe internet. Cum a reacționat o fetiță de 3 ani când a fost cerută în căsătorie


Ultimul update: Sambata 02 Martie 2019 11:26
Data publicarii: Sambata 02 Martie 2019 09:33
Categorie: Stiri Diverse

"Vrei să te căsătorești cu mine?" De obicei, cine pune această întrebare, într-o manieră mai mult sau mai puțin romantică, se așteaptă la un răspuns afirmativ.

Însă o cerere în căsătorie din Missouri a avut un deznodământ cu totul neașteptat. Pretendentul a fost pus la pământ, la propriu. Cea care a reacționat astfel este o fetiță de trei ani, care spune că este prea tânără pentru măritiș.

Această fetiță în vârstă de trei ani a devenit vedetă pe internet după ce și-a pus la respect ... "pretendentul" de la creșă.

Nu este de mirare că micuța a ajuns și într-un studio de televiziune pentru a oferi un interviu: "Câteodată trebuie să-i pui la pământ."

Totuși, nu a abordat direct subiectul...delicat. Printre altele, i-a mărturisit reporterului planul ei pentru viitor: "Vreau să fiu prințesă."

Și, în cele din urmă, a vorbit despre episodul care i-a adus celebritatea.

Realizator TV: "Ți-a spus că vrea să te ia în căsătorie?”
Copil: ”Da. Dar copiii nu se căsătoresc, de aceea i-am prins capul, ca la lupte. L-am pus la punct pentru că eu vreau să mă mărit cu Chelsea..."

Cea cu care vrea micuța să se căsătorească este mătușa ei.

Dar cum a învătat fetiță aceste mișcări de lupte? Totul a început în urmă unei intervenții pe cord deschis, pe care a suferit-o pe când avea doar cinci luni. Apoi copila a început să se ridice în picioare, dar cădea foarte ușor. Când a mai crescut și s-a înzdrăvenit, se lupta - în joacă - cu tatăl ei. Iar această priză cu brațul a devenit mișcarea ei favorită.

Tatăl: "Am încercat s-o întăresc prin aceste lupte în joacă, pentru că era plăpândă, mai firavă ca alți copii de vârsta ei. Am vrut s-o ajut să devină mai puternică, să învețe să facă o priză."

La finalul interviului, fetiță și-a arătat talentele artistice, încă neșlefuite, totuși. Și nu ar fi exclus să-și aleagă o carieră în televiziune: "Aici este Kynlee. Știrile de la ora 11:00."

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Nou fake news pe internet. Ce se ascunde în spatele ”jocului periculos Momo”
Pastor filmat în timp ce ”învie din morți” un bărbat. Clipul, viral pe internet
Actorul care s-a îmbrăcat în rochie la Oscaruri. Reacția lui Glenn Close când l-a văzut
VIDEO PROTVPLUS.RO