Un bărbat care susține că este ultima rudă în viață a lui Hitler, arestat pentru pedofilie

Ultima actualizare: 04-09-2019 22:47
Hitler
Getty

Un bărbat din Germania, care susține că este ultima rudă aflată în viață a lui Adolf Hitler a fost condamnat la închisoare pentru pedofilie, după ce a sărutat o fetiță de 13 ani.

Romano-Lukas Hitler, în vârstă de 69 de ani, susține că este singura persoană din lume care poartă numele liderului nazist. Bărbatul originar din Goerlitz, spune că tatăl său ar fi fost nepotul fratelui mai mic al lui Hitler, potrivit Mirror.

Acesta a fost condamnat recent la închisoare, după ce tatăl unei fetițe de 13 ani a depus plângăre la poliție împotrivia sa.

"A ademenit-o în apartamentul său cu dulciuri, i-a luat haine și flori și chiar s-a oferit să se căsătorească cu ea", a declarat tatăl fetiței.

Hitler susține că doar îi plăcea compania fetiței, iar sărutul a fost unul inocent și ceva obișnuit în acea zonă a Germaniei. Nu de aceeași părere au fost și autoritățile germane, care l-au condamnat pe bărbat la închisoare.

Hitler spune că numele său i-a adus numai probleme și este principalul motiv pentru care i-a fost dificil să își găsească un loc de muncă.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO