Tigru găsit de un tânăr într-o casă abandonată. Reacţia poliţiei: "Ai fumat ceva?"

Dată publicare: 13-02-2019 08:36
Dată actualizare: 13-02-2019 11:01


Aflat în căutarea unui loc ferit pentru nişte activităţi nu tocmai legale, un american a dat peste...un tigru. Felina era într-o cuşcă, într-o clădire abandonată din Houston, printre case locuite.

 

Un tigru într-un cartier locuit din sud-estul orasului Houston. Nu este ceva ce vezi în fiecare zi, iar oamenii din zonă au fost ocati să afle că fuseseră vecini cu felina.

Un apel la numarul de urgenta a alertat politia cu privire la prezenta animalului într-o casă abandonată. Omul care a sunat a fost atât de socat să vadă tigrul încât a mărturisit fără să stea pe ganduri ce căuta în cladirea părăsită.

Jason Alderete, poliţist: "Un cetăţean îngrijorat a sunat la numărul de urgenţă. A vrut să intre în această casă pentru a fuma marijuana. L-am întrebat dacă e sub efectul drogurilor sau chiar a văzut un tigru. A zis că a văzut un tigru în această clădire, în această clădire nelocuită, abandonată de ceva timp. Cineva îl hrănise, am găsit ambalaje în care fusese carne."

Tigrul, pe care cei de la Politia Animalelor l-au botezat Tyson, era bine hrănit si îngrijit. Dar se afla într-o cuscă mult prea fragilă pentru el.

Jason Alderete, poliţist: "E într-o cuşcă fragilă care se putea desface cu uşurinţă. Partea de sus era prinsă în chingi de nailon şi şuruburi. Putea să atace oamenii pe stradă, se putea întâmpla orice."

Politistii au tranchilizat tigrul si l-au dus la un adăpost pentru animale exotice până se va găsi o solutie permanentă pentru el.

In unele zone din Texas cresterea tigrilor este permisa. Insa în Houston fapta este interzisa. Asa că proprietarul, daca va fi gasit, riscă o amendă usturătoare, la care se vor adăuga acuzatii legate de punerea în pericol a populatiei.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 


VIDEO PROTVPLUS.RO