Tatăl unei sportive a făcut contrabandă cu cocaină pentru a îi finanța cariera


Ultimul update: Miercuri 31 Ianuarie 2018 13:38
Data publicarii: Joi 25 Ianuarie 2018 16:56
Categorie: Stiri Diverse
barbat condamnat cocaina

Un bărbat a făcut contrabandă cu cocaină în valoare de 4 milioane de lire sterline, pe care a adus-o în Marea Britanie într-o remorcă pentru cai, pentru a finanţa cariera de jocheu a fiicei sale.

Jody Van Gerwen, în vârstă de 27, a fost prezenta în tribunal, unde a plâns, când tatăl său în vârstă de 52 de ani, Mari, a fost condamnat la 17 ani de închisoare. Geambaşul olandez, care a fost la rândul său jocheu, a susţinut că a fost forţat să aducă drogurile de mare risc în Marea Britanie, relatează The Sun

În iulie 2017, a sosit în Anglia cu o remorcă în care se aflau doi cai, iar asupra sa avea suma de 5000 de euro. Poliţiştii au devenit suspicios şi au percheziţionat remorca. Aceştia au găsit un compartiment secret, unde erau ascunse 50 de kg de cocaină.

Van Gerwen a negat acuzaţiile, precizând că scopul călătoriei sale era acela de a livra caii unei asociate. În urma arestării sale, autorităţile olandeze i-au perchiziţionat locuinţa din Limbricht, de unde au confiscat suma de 270.000 de euro.

Sursa: The Sun

VIDEO PROTVPLUS.RO