Regizor faimos, ucis de o girafă. "Animalul nu a făcut nimic rău"

07-05-2018 09:18


girafa

Un celebru regizor sud-african de documentare a fost ucis de o girafă pe care o filma într-o rezervaţie amenajată la periferia oraşului Johannesburg, a anunţat duminică administratorul parcului.

Regizorul Carlos Carvalho, câştigător al unui Leu de Argint la Cannes în 2003 şi autorul a numeroase documentare de succes, a murit după ce girafa l-a lovit în zona craniului, în parcul Glen Afric Country Lodge din provincia North West.

"Carlos se afla în faţa girafei în momentul în care animalul şi-a depărtat picioarele, şi-a îndoit gâtul şi şi-a balansat capul înspre Carlos", a explicat Richard Brooker, a cărui familie deţine acel parc natural, pentru site-ul Netwerk24 Afrikaans.

Girafa - un mascul al cărui nume este Gerald - "nu a făcut nimic rău", a adăugat el.

Reprezentanţii Callacrew, o agenţie de producţie cinematografică din Africa de Sud, au precizat că victima acestui incident a decedat miercuri seară.

"Cu mare tristeţe vă anunţăm decesul lui Carlos Carvalho, unul dintre directorii noştri de imagine preferaţi. Carlos filma în Glen Afric şi a avut parte de o întâlnire fatală cu o girafă", se afirmă într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a companiei.

Carlos Carvalho, care avea doi copii, a fost ucis la vârsta de 47 de ani în momentul în care realiza câteva fotografii de prim-plan cu girafa Gerald.

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO