Reacția unui om al străzii când poliția îi aduce înapoi șobolanul de care avea grijă. VIDEO

19-04-2019 15:58


Reacția unui om al străzii când poliția îi aduce înapoi șobolanul de care avea grijă - 1

Chris, un bărbat din orașul australian Sydney, cunoscut de localnici pentru că are grijă de un șobolan, a avut parte de o surprinză.

După ce neobișnuitul animal de companie a dispărut, timp de câteva săptămâni, acesta a fost găsit și redat stăpânului, cu ajutorul poliției.

Vedeți imagini cu momentul în care Lucy ajunge din nou în grija lui Chris în galeria foto.

Bărbatul fără adăpost în vârstă de 59 de ani este cunoscut în oraș, întrucât el este întotdeauna însoțit de șobolanul său pe nume Lucy, pe care îl ține într-o cutie. În urmă cu câteva săptămâni, însă, Lucy a dispărut când Chris s-a dus la baie și a lăsat animalul afară, într-o cutie. Astfel, el a presupus că animalul său de companie a fost furat, scrie BBC News.

Disperat să o găsească pe Lucy, el a scris un mesaj pe o pancartă, sperând că a văzut-o cineva. Astfel, oamenii s-au mobilizat pe rețelele de socializare, unii dintre ei postând chiar fotografii cu inedita pereche. Și poliția s-a sesizat, iar după două săptămâni șobolanul a fost găsit și redat stăpânului.

„O femeie care a trecut prin zonă a văzut-o pe Lucy singură și, crezând că a fost abandonat-o cineva, a luat-o acasă să aibă grijă de ea”, a precizat poliția într-un comunicat.

Joi, însă, Lucy a fost adusă la o secție de poliție. Chris a recunoscut-o instant. „Da, ea este! Nu vede cu un ochi, dar mă recunoaște!”, a spus bărbatul, vizibil fericit.

„Îmi cer scuze dacă v-am cauzat necazuri. Mă simt minunat. Vă mulțumesc tuturor”, le-a transmis omul fără adăpost polițiștilor.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: BBC NEWS

VIDEO PROTVPLUS.RO