Proiectul lansat de un avocat din Bucureşti, după ce s-a luptat cu diabetul. Acrobaţii la 2.000 de metri

Dată publicare: 24-02-2021 18:41
Dată actualizare: 24-02-2021 20:10


După un moment de cotitură, în care s-a luptat cu o boală grea, un avocat din București care a reușit să se pună iar pe picioare, ne îndeamnă pe toți, să ne depășim fricile și să facem lucruri la care nu ne-am fi gândit vreodată.

Așa a luat naștere un proiect aparte. A montat o platformă sub un balon cu aer cald și îi invită pe curajoși să alerge, să facă jonglerii, ori chiar să sară în gol.

Printre cei care au răspuns provocării s-a numărat și Valentin Luca, barman profesionist și campion mondial de trei ori la jonglerii în bar. Tânărul a făcut flair-bartending la 2.000 de metri altitudine. S-a întâmplat într-un balon cu aer în care a fost amenajat un bar.

Valentin Luca: „Este de departe cea mai tare experiență pe care am avut-o eu vreodată. Ai niște momente în care te gândești dacă sforile astea, cablurile astea sunt prinse bine."

Ideea îi aparține unui avocat din București care îi provoacă pe oameni să iasă din zona de confort. După ce s-a îmbolnăvit de diabet și a ajuns la 140 de kg, bărbatul și-a schimbat radical viața.

Inițiator proiect „Machine Man Challenge": „Recuperarea a fost destul de anevoioasă. A necesitat foarte mult timp, multă implicare, sacrificii, dar dacă s-ar repeta aș face-o de încă o suta de ori. Imposibilul este doar o stare pe care poți să o accepți sau nu."

La 41 de ani, a depășit o altă barieră personală: frica de înălțime, așa că a alergat pe bandă la 2.000 de metri înălțime.

În total, alături de echipa sa, avocatul va continua să stabilească recorduri, dacă se poate câte unul în fiecare lună.

Provocarea supremă va fi un salt de la 50 de kilometri.


VIDEO PROTVPLUS.RO