Oana Roman, criticată după ce fetița ei a dansat pe masă la un concert. VIDEO

03-03-2019 21:08


oana roman

Oana Roman și-a filmat fetița dansând pe masă la un concert, într-un local din București și a postat imaginile pe Instagram.

”Nu prea reușesc să adorm în noaptea asta. Mă uit la filmulețul ăsta pe repeat și-mi dau seama că am reușit să fac măcar un lucru perfect în timpul existenței mele de până acum. Și sunt recunoscătoare! ? #isabelamea”, a scris Oana Roman lângă imagini.

Comentariile critice nu au întârziat însă să apară.

 

Nu prea reușesc să adorm in noaptea asta. ma uit la filmulețul asta pe repeat, si mi dau seama ca am reusit sa fac macar un lucru perfect in timpul existenței mele de pana acum. Si sunt recunoscătoare! ???? #isabelamea

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei) on

„Dans pe masă în restaurant, noaptea, la cinci ani? Hmmm… Nu e tocmai o chestie perfectă. Fiecare părinte cum îl taie capul! Doar să nu vă mirați mai târziu de repercusiuni”.

„Ce să zic… că ai făcut această minune e super, dar să lași copilul să danseze pe masă alături de cei care mâncau sau beau nu e ok. Să o faci public e și mai și”,

„Crezi că e benefic pentru fetița ta, la vârsta ei, să meargă în localuri unde se consumă alcool, unde automat vor fi și discuții presărate cu „perle”? Ea trebuie să aibă anumite ore de somn, are nevoie de alt context pentru dezvoltarea ei. Nu o maturiza înainte de vreme”.

Oana Roman le-a răspuns în comentarii celor care au criticat-o.

„E un copil care dansa pe muzica cântată live de cel pe care ea îl consideră membru al familiei. Era înconjurată de familia ei, e fericită și talentată și bună și deșteaptă și… trăim într-o lume de minți bolnave și oameni plini de frustrări și mâncați de propriile lor neîmpliniri”.

„E fix problema mea. În plus, nu are nimeni dreptul să judece. Isabela este un copil care doarme 11 ore pe noapte de la trei luni. Ceea ce doresc tuturor mamelor”, a adăugat ea.

Sursa: StirilePROTV

VIDEO PROTVPLUS.RO