O tânără care zbura cu avionul a încremenit când s-a uitat sub scaun. „Am început să plâng”


Ultimul update: Vineri 12 Aprilie 2019 15:52
Data publicarii: Vineri 12 Aprilie 2019 12:30
Categorie: Stiri Diverse
O tânără care zbura cu avionul a încremenit când s-a uitat sub scaun

O tânără din Anglia a suferit un atac de panică sever, după ce a zburat mai mulți kilometri deasupra apei, fără să aibă vestă de salvare sub scaun.

Ellie Evans, în vârstă de 18 ani, zbura de la Praga la Londra, când a descoperit că sub scaunul ei nu se afla nicio vestă de salvare. Tinerei îi era frică să zboare cu avionul, însă absența vestei i-a aplificat starea de anxietate, potrivit Metro

În timpul zborului, avionul a parcurs 170 de kilometri deasupra Mării Nordului.

După aterizare, Ellie a filmat un video în care se vede că nu avea absolut nimic sub scaun și a postat imaginile pe pagina de socializare a companiei aeriene.

„Acest lucru nu a fost deloc de ajutor pentru frica mea de zbor. M-am simțit inconfortabil. Am început să plâng când am văzut că unul dintre obiectele care îmi confereau siguranță lipsește. Am spus acest lucru echipajului de zbor când am ieșit din avion, însă tot ce mi-au răspuns a fost că vor pune alta înapoi”, spune Ellie.

 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Metro

VIDEO PROTVPLUS.RO