Un indian de 32 de ani s-a deghizat într-un bărbat de 81. Ce a urmat pe aeroport

11-09-2019 22:40


un indian de 32 de ani s-a deghizat într-un bărbat de 81

Un bărbat din India în vârstă de 32 de ani s-a deghizat într-un bărbat de 81 de ani pentru a putea lua avionul spre America cu un pașaport fals.

Bărbatul, care era într-un scaun cu rotile și purta ochelari, turban și o barbă falsă, a fost oprit în aeroportul din New Delhi și i s-a interzis să meargă în New York, informează Daily Mail.

Potrivit posturilor de știri locale, autoritățile au început să-și dea seama că este ceva în neregulă, după ce bărbatul a refuzat să fie percheziționat, pe motiv că este prea bătrân să se ridice. De asemenea, acesta ar fi refuzat să facă contact vizual cu polițiștii.


„Textura pielii pasagerului arăta că ar fi mult mai tânăr decât în pașaport”, au mai spus autoritățile.

Indianul ar fi angajat un agent să-i facă rost de un pașaport fals și să-l plătească după ce ajunge în Statele Unite și își găsește un loc de muncă.

El a fost reținut pentru un interogatoriu amănunțit, unde și-a dezvăluit adevăratul nume și originea sa. La scurt timp, a fost preluat de oficialii care se ocupă de imigranți.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO