Mobilizare pentru prinderea unui bărbat care a bătut o femeie, în fața unui club, de Revelion

01-01-2019 16:04


agresiune club

Incident șocant la o petrecere de Revelon din Londra. Un bărbat este filmat în timp ce o prinde pe o femeie de păr și o zguduie energic, după care o izbește puternic de pământ.

În doar cinci secunde, bărbatul a lovit-o cu pumnul pe femeia în cauză de cel puțin șapte ori. Incidentul s-a petrecut în fața clubului Lotus din sud vestul Londrei, fiind filmat de un martor, în timp ce un gardian încerca să o ajute pe femeia în cauza, relatează Daily Mail.

Prietenii spun că femeia a fost "foarte zdruncinată" și "umilită, dar se simte bine", precizând că loviturile i-au provocat o hemoragie nazală.

Victima atacului este o dansatoare din Zimbabwe. Prietena ei, care a și filmat scena, spune că a fost atacată din senin de individul în cauză, care a și fugit ”ca un laș” după incident.

Prietena tinerei agresate spune că individul nu a avut niciun motiv să atace. Cele două femei fac un apel către toți cei care vizionează imaginile: ”Vă rog să distribuiți, trebuie să fie văzute de cât mai multă lume”.

”Acest atac a fost neprovocat, vă rugăm să ne ajutați să îl prindem. Acest individ trebuie arestat”, a scris pe Twitter un priieten al celor două tinere.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO