Horoscop săptămânal 25 - 31 martie 2024. Zodiile puternic afectate de Luna Plină și Eclipsa de Lună

zodiac horoscop
Shutterstock

Pe 25 martie are loc Luna Plină din zodia Balanță și Eclipsa de Lună, fenomene astrale care anunță încheri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri initiate în urma cu șase luni.  

Pe 28 martie se formează un aspect armonios între Venus, planeta iubirii, și Uranus, planeta imprevizibilului. Apar surprize în planul sentimental sau financiar.

Horoscop Berbec săptămâna 25 - 31martie 2024

Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Plină din zodia Balanță și Eclipsa de Lună din 25 martie, care activează casa relațiilor, asocierilor și parteneriatelor profesionale. Este un moment de încărcătură astrală, care poate aduce încheieri de etape, trecerea la un alt nivel al unei relații sau finalizarea unor proiecte profesionale.

În partea a doua a săptămânii, nativii Berbec sunt interesesați de aspectele financiare, de inițierea unor proiecte noi. De implicarea lor depinde și încasarea unor sume suplimentare de bani în a doua jumătate a lunii aprilie.

Pe 28 martie, Venus, guvernatoarea casei relațiilor, formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, și Berbecii pot să aibă parte de surprize în planul relațional sau financiar. Săptămâna se încheie cu o plecare în afara orașului sau participarea la niște evenimente în spațiul social.

Citește și
neti sandu
Horoscop 23 martie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care va afla o informație care i-ar putea schimba viața
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

Horoscop Taur săptămâna 25 - 31martie 2024

Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Plină din zodia Balanță și Eclipsa de Lună din 25 martie, care activează sectorul muncii, rutinei zilnice, activităților profesionale și sănătății. Are loc finalizarea unor proiecte, se încheie o etapă profesională, apar răsturnări de situație și evenimente neprevăzute.

În partea a doua a săptămânii, intervin chestiuni de natură relațională, surprize într-un parteneriat și poate chiar în relația de cuplu.

Pe 28 martie, Venus, guvernatoarea nativilor Taur, formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, semn că pot să survină modificări într-un proiect pe care îl au în derulare, într-o relație de prietenie sau sentimentală.

La finalul săptămânii, nativii Taur sunt preocupați de rezolvarea unor chestiuni financiare, de obținerea unor sume suplimentare de bani dintr-o activitate nouă.

Horoscop Gemeni săptămâna 25 - 31martie 2024

Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Plină din zodia Balanță și Eclipsa de Lună din 25 martie, care activează sectorul iubirii și aventurilor romantice, creativității și valorificării unui talent. Este un moment de încărcătură astrală, care poate schimba cursul unei relații sentimentale. Se trece la următorul nivel al relației, apare cineva în viața nativilor singuri sau Gemenii își relansează relația de cuplu. Nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație în planul iubirii, în relațiile cu copiii sau într-un proiect de creație.

În partea a doua a săptămânii, nativii Gemeni au parte de câteva zile aglomerate la locul de muncă. Posibil să fie nevoie să se încadreze în niște termene limită, însă atenție, pentru că este posibil să apară niște surprize, care să le dea planurile peste cap.

Pe 28 martie, Venus, micul benefic, formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, semn că poate reveni cineva din trecut. Se reia o poveste de iubire mai veche. Pe fondul acesta astral, la sfârșitul săptămânii, când Luna traversează casa relațiilor, Gemenii vor fi nevoiți să ia o decizie, dacă continuă povestea sau merg înainte.

Horoscop Rac săptămâna 25 - 31martie 2024

Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Plină din zodia Balanță și Eclipsa de Lună din 25 martie, care activează sectorul vieții de familie, căminului, spațiului de locuit, relațiilor cu părinții și patrimoniului. Au loc răsturnări de situație în relația cu familia, privind administrarea unor bunuri, se încheie o etapă, se finalizează un demers privind achiziționarea/vânzarea unui imobil.

În partea a doua a săptămânii, Racii pregătesc plecarea într-un minisejur sau o vizită la rude în afara orașului.

Pe 28 martie, Venus, micul benefic, formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, semn că pot interveni modificări în relația cu unul dintre prieteni. Nativii Rac vor fi surprinși de atitudinea sau acțiunea unuia dintre prieteni și aceștia decid să se îndepărteze. Pe de altă parte, Uranus aduce surprize plăcute și un succes într-un proiect profesional, care are legătură cu străinătatea.

La finalul săptămânii, nativii Rac ar putea să aibă de lucru, să fie nevoiți să termine niște sarcini. Atenție și la sănătate, pentru că se pot reactiva niște afecțiuni!

Horoscop Leu săptămâna 25 - 31martie 2024

Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Plină din zodia Balanță și Eclipsa de Lună din 25 martie, care activează sectorul învățării, informațiilor, comunicării, veștilor, interacționării cu ceilalți. Posibil nativilor Leu să le parvină informații surpriză, care să-i ia prin surpridere, să aibă niște revelații, să facă niște schimbări în urma unor dialoguri cu cineva apropiat.

În partea a doua a săptămânii, intervin chestiuni legate de casă și familie. Pot avea loc discuții cu partenerul de cuplu privind rezolvarea unor chestiuni, care țin de spațiul de locuit, se poate discuta despre un credit, un împrumut pentru o renovare.

Pe 28 martie, Venus, micul benefic, formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, și este posibil să apară vești legate de un buget, o sumă de bani, o mărire salarială, administrarea unor conturi comune cu partenerul sau cineva din familie să-i pună beneficiari pe un cont de economii.

La finalul săptămânii, Leii se relaxează, petrec timpul cu partenerul, prietenii, merg la o petrecere sau pleacă în afara orașului la relaxare.

Horoscop Fecioara săptămâna 25 - 31martie 2024

Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Plină din zodia Balanță și Eclipsa de Lună din 25 martie, care activează sectorul financiar, al valorilor și stimei de sine. Este un moment de încărcătură astrală, care anunță încheieri de etape într-un contract financiar sau culegerea roadelor unor demersuri privind încasarea unor sume importante de bani. Poate avea loc o răsturnare de situație într-un coontext financiar, surprize și evenimente neașteptate. Pe de altă parte, nativii pot deveni brusc mai importanți pentru parteneri.

În partea a doua a săptămânii, se activează casa comunicării și deplasărilor și este posibil ca nativii să aibă întâlniri, să rezolve diverse chestiuni administrative. Nativii singuri inițiază niște dialoguri cu partenerul de cuplu și caută să ia o decizie care privește activitatea profesională.

Pe 28 martie, Venus, micul benefic, formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului. Fecioarele pot fi pe aceeași lungime de undă cu partenerul de cuplu, să rezolve o neînțelegere în mod surprinzător. De asemenea, sunt șanse să cunoască sau să se apropie de persoane din străinătate sau cu care au pasiuni și interese comune.

La finalul săptămânii, nativii au preocupări pentru casă, fac vizite familiei sau plănuiesc o călătorie în străinătate.

Horoscop Balanță săptămâna 25 - 31martie 2024

Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Plină din zodia Balanță și Eclipsa de Lună din 25 martie, care activează casa personalității. Este un moment de încărcătură astrală și pot să apară oportunități, dar și răsturnări de situație într-un plan personal. Au loc schimbări majore și nativii Balanță pot să găsească un echilibru între nevoile lor și ale partenerului sau ale celor cu care interacționează. De asemenea, se încheie o etapă sau se culeg roadele unor demersuri inițiate în a doua jumătate a lunii octombrie a anului trecut.

În partea a doua a săptămânii, apar discuții și chestiuni financiare pe care nativii trebuie să le rezolve, să facă plăți și să administreze cât mai bine banii. Posibil să încheie contracte sau să renegocieze o colaborare, care să le aducă mai mulți bani.

Pe 28 martie, Venus, guvernatoarea lor, formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, semn că pot să apară surprize în planul sentimental și evenimente care să schimbe cursul unei relații.

La finalul săptămânii, Balanțele sunt active în planul comunicării, inițiază dialoguri cu persoanele apropiate, studiază, se pregătesc pentru o prezentare, interviu și fac niște deplasări pe distanțe scurte la cumpărături, întâlniri cu prietenii.

Horoscop Scorpion săptămâna 25 - 31martie 2024

Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Plină din zodia Balanță și Eclipsa de Lună din 25 martie, care activează sectorul subconștientului, izolării, introspecției și trecutului. Scorpionii se pot retrage să analizeze, să se reechilibreze. Sunt sfătuiți să acorde importanță unor mesaje venite din astral sub formă de vise sau alte forme. Sunt posibile răsturnări de situație, să afle secrete, să pregătească un plan și să aibă intuiție într-un context care implică direcția profesională.

În partea a doua a săptămânii, Luna le traversează casa personalității și Scorpionii se ocupă de ei, fac planuri și sunt interesați să rezolve o situație în planul relațional.

Pe 28 martie, Venus, micul benefic, în tranzit prin casa iubirii și romantismului, formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, din sectorul relațiilor, așa că nativii Scorpion se pot pregăti pentru o surpriză. Cei singuri pot întâlni pe cineva brusc și neașteptat, se pot îndrăgosti, să înceapă o poveste nouă de iubire.

Finalul săptămânii aduce preocupări de natură financiară. Posibil partenerul să susțină niște cheltuieli.

Horoscop Săgetător săptămâna 25 - 31martie 2024

Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Plină din zodia Balanță și Eclipsa de Lună din 25 martie, care activează sectorul prietenilor, vieții sociale și a proiectelor de viitor. Apar schimbări bruște într-unul dintre aceste domenii, respectiv o transformare semnificativă. Nu sunt excluse și surprize sau răsturnări de situație într-o relație de prietenie sau într-un proiect. Poate avea loc o încheiere, o finalizare, dar și o realizare.

În partea a doua a săptămânii, nativii caută să se reechilibreze, să se odihnească mai mult. Posibil să afle niște vești care să îi pună pe gânduri. De asemenea, Săgetătorii sunt interesați să termine o serie de sarcini, pentru că au în plan o plecare de câteva zile la relaxare.

Pe 28 martie, Venus, micul benefic, formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului. Săgetătorii sunt preocupați de casă, de o reamenajare sau chiar de o mutare.

La finalul săptămânii, Luna începe să le traverseze casa personalității, Săgetătorii se simt bine și au idei originale într-o chestiune profesională.

Horoscop Capricorn săptămâna 25 - 31martie 2024

Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Plină din zodia Balanță și Eclipsa de Lună din 25 martie, care activează sectorul asociat carierei, imaginii și statutului profesional. Au loc răsturnări de situație în planul profesional sau în conducerea firmei. Cert este că pot să apară schimbări importante într-un proiect profesional, care pe termen lung este de bun augur. De asemenea, se poate încheia o etapă, să se finalizeze un proiect, să înregistreze o realizare.

În partea a doua a săptămânii, se activează sectorul prietenilor și vieții sociale, a proiectelor pe termen lung. Vin propuneri, oferte de la prieteni sau persoane cu care lucrează într-un proiect, iar situația financiară se poate îmbunătăți. Pe fondul acesta astral, pe 28 martie, Venus, micul benefic, în tranzit prin casa comunicării șe negocierilor, formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, și pot să apară surprize și-n planul financiar, dar și-n cel sentimental.

Weekendul aduce o stare de interiorizare, introspecție, iar nativii au nevoie de o reechilibrare și de găsirea unor soluții la un proiect pe termen lung.

Horoscop Vărsător săptămâna 25 - 31martie 2024

Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Plină din zodia Balanță și Eclipsa de Lună din 25 martie, care activează sectorul asociat călătoriilor, cunoașterii, perfecționării și schimburilor de experiență profesională, sistemului de valori și credințe. Posibil nativii Vărsător să aibă niște conștientizări, să facă niște schimbări importante în viața lor, să vadă viața dintr-o altă perspectivă.

În partea a doua a săptămânii, se activează sectorul carierei și relațiilor cu șefii. Posibil să le parvină vești despre conducere, superiori, o schimbare care poate avea loc în perioada următoare. De asemenea, nativii Vărsător sunt determinați să facă o schimbare, să se ocupe mai mult de ei și relația de cuplu, să investească în pregătirea lor profesională.

Pe 28 martie, Venus, micul benefic, în tranzit prin casa banilor, formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, din sectorul vieții de familie. Nativii pot primi bani de la familie sau investesc în confortul casei.

La finalul săptămânii, Vărsătorii se întâlnesc cu prietenii, participă la diferite evenimente sau stau mai mult de vorbă pe mediile online.

Horoscop Pești săptămâna 25 – 31 martie 2024

Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Plină din zodia Balanță și Eclipsa de Lună din 25 martie, care activează sectorul asociat moștenirilor, banilor proveniți din alte surse decât salariile, a banilor la comun cu partenerul, dar și privind creditele, taxele, impozitele și sectorul intim. Au loc răsturnări de situație, evenimente bruște și neașteptate în planul financiar și pot veni sume importante de bani.

În partea a doua a săptămânii, nativii Pești încearcă să rezolve anumite chestiuni birocratice, discută cu persoane cu mai multă experiență, iau legătura cu rudele din străinătate sau participă la diverse evenimente.

Pe 28 martie, Venus, micul benefic, în tranzit prin casa personalității, formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa comunicării, semn că apar vești surpriză sau informații, care le vin în ajutor. De asemenea, contextul astral este favorabil declarațiilor și exprimării sentimentelor în planul relațional.

La finalul săptămânii, Peștii sunt preocupați de carieră și de găsirea unei direcții profesionale care să le aducă stabilitate.

Articol recomandat de sport.ro
"Eu sunt victima!" Trimis în judecată de Anamaria Prodan, Rechecampf o acuză pe impresară că l-a abuzat | FOTO
"Eu sunt victima!" Trimis în judecată de Anamaria Prodan, Rechecampf o acuză pe impresară că l-a abuzat | FOTO
Citește și...
Horoscop 24 martie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care cheltuie cu ușurință niște bani
Horoscop 24 martie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care cheltuie cu ușurință niște bani

Horoscop 24 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi de visat frumos. Sperantele pe care ni le-am facut au acoperire in realitate si o sa ne intalnim cu oamenii dragi care ne-au fost alaturi la bine si la greu.

Horoscop 23 martie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care va afla o informație care i-ar putea schimba viața
Horoscop 23 martie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care va afla o informație care i-ar putea schimba viața

Horoscop 23 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu noutăți. O să ieșim la socializare ca să ne dezmorțim mai bine ca să ne consolidăm poziția, statutul.

Horoscop 22 martie 2024, cu Neti Sandu. O zodie e pregătită să facă pasul spre căsătorie
Horoscop 22 martie 2024, cu Neti Sandu. O zodie e pregătită să facă pasul spre căsătorie

Horoscop 22 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Noutăți astăzi. O să aflăm care au fost cauzele, dedesubturile unei situații, subtextul unei discuții și o să știți la ce să ne așteptăm în continuare.

Horoscop 21 martie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se lămurește o chestiune de ordin financiar
Horoscop 21 martie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se lămurește o chestiune de ordin financiar

Horoscop 21 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O să facem un bilanț ca să știm exact cum stăm, pe ce putem conta și o să vedem încotro o să ne îndreptăm.

Horoscop lunar cu Neti Sandu 20 martie – 21 aprilie 2024. Mercur retrograd și multe surprize pentru zodii
Horoscop lunar cu Neti Sandu 20 martie – 21 aprilie 2024. Mercur retrograd și multe surprize pentru zodii

Neti Sandu a prezentat horoscopul lunar pentru perioada în care Soarele intră în Berbec. În discuția lunară cu Andreea Marinescu, astrologul PROTV a descifrat mesajele pe care le transmit planetele zodiilor în perioada următoare.

Recomandări
Economia Rusiei este „atât de afectată de războiul din Ucraina, încât nu-și poate permite nici să câștige și nici să piardă”
Economia Rusiei este „atât de afectată de războiul din Ucraina, încât nu-și poate permite nici să câștige și nici să piardă”

Economia Rusiei nu își poate permite să câștige sau să piardă războiul din Ucraina, spune un specialist în domeniu. Asta pentru că Rusia nu poate să suporte costurile de reconstrucție și securizare a Ucrainei.

Gabriel Liiceanu: Politicienii au furat sume “înspăimântătoare” - cât 400 de spitale, 600 de școli și 1.700 km de autostradă
Gabriel Liiceanu: Politicienii au furat sume “înspăimântătoare” - cât 400 de spitale, 600 de școli și 1.700 km de autostradă

Clasa politică din România, „care ne-a adus pe primul loc în clasamentele de corupție ale Europei”, a furat în ultimii 34 de ani sume “înspăimântătoare”, cu care am fi putut construi 400 de spitale de top, 600 de școli și 1700 km de autostradă.

Burduja îl provoacă pe Nicuşor Dan la o dezbatere: „Vreau să văd dacă are curajul să se lupte cu mine pe argumente”
Burduja îl provoacă pe Nicuşor Dan la o dezbatere: „Vreau să văd dacă are curajul să se lupte cu mine pe argumente”

Sebastian Burduja şi-a depus, sâmbătă, candidatura la Primăria Capitalei, şi a declarat cu acest prilej că îl provoacă pe actualul primar la o dezbatere şi a afirmat că vrea să vadă dacă “are curajul să se lupte cu mine pe argumente”.