Horoscop 2 octombrie 2024: Luna Nouă și Eclipsa de Soare în Balanță. Relațiile puse sub microscop

eclipsa de soare
Shutterstock

Luna Nouă este asociată cu inițierea de acțiuni și direcții noi. Contextul astral este favorabil reflecției, iar Eclipsa de Soare aduce o intensitate mare, caracter karmic, rolul acesteia fiind să corecteze o traiectorie.

Luna Nouă și Eclipsa de Soare în Balanță, din 2 octombrie, are ca subiect principal relațiile și vor ieși la suprafață anumite aspecte, care țin de echilibru, armonie, compromis.

Axa Berbec-Balanță, o axa a relațiilor, este dinamizată din iulie 2023 și a adus o serie de lecții karmice. În ultimul an și jumătate a avut loc un proces de reevaluare a relațiilor personale sau profesionale, a așteptărilor și nevoilor, care, de cele mai mult ori, nu au fost îndeplinite.

Nodul Nord în Berbec invită la independență, pe când, de cealaltă parte, Nodul Sud în Balanță vorbeste despre cooperarea cu alții, astfel încât o relație să funcționeze și să îndeplinească nevoile celor două părți împlicate.

Efectele eclipsei se vor simți în următoarele șase luni și pe harta astrologică a fiecărui nativ, unde se așează zodia Balanță, va fi necesar să se înțeleagă ce nu funcționează și cum se poate îndrepta această situație. De asemenea, pentru că Eclipsa de Soare în Balanță se formează pe Nodul Sud (experiențe din trecut) va fi nevoie de o încheiere a unui capitol înainte de a pune bazele unei relații sau termeni/condiții noi într-o relație personală, asociere sau colaborare profesională.

Citește și
Pentru a-i ascunde soțului că îl înșela, o tânără din Hunedoara le-a spus polițiștilor că a fost violată și sechestrată

Discuțiile și negocierile constructive pot aduce îmbunătățiri relațiilor, iar zodia Balanță poate ajuta la înțelegeri și conciliere în relațiile tensionate, să se reechilibreze acel domeniu de viață, care se află în dezacord cu nevoile și dorințele fiecăruia.

Recomandare! Citiți horoscopul pentru zodia natală, cât și pentru semnul din ascendent!

Domeniile activate de Luna Nouă și Eclipsa de Soare în Balanță pentru fiecare zodie:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Pentru nativii Berbec, Luna Nouă și Eclipsa de Soare în Balanță aduce noi începuturi în sectorul relațiilor, mariajului și parteneriatele profesionale. Se pot lua decizii radicale, în urma unor evenimente bruște și situații neașteptate, dar și schimbarea direcției în relație sau într-o asociere/parteneriat profesional.

Taur/ Ascendent în Taur

Pentru nativii Taur, Luna Nouă și Eclipsa de Soare în Balanță anunță noi începuturi în sectorul muncii, activităților profesionale, rutinei zilnice și sănătății. Nativii Taur pot avea parte de surprize și vești neașteptate de la serviciu. De asemenea, Taurii pot face schimbări majore, care să fie în beneficiul lor în sfera profesională.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Pentru nativii Gemeni, Luna Nouă și Eclipsa de Soare în Balanță anunță etape noi în sectorul iubirii, aventurilor romantice, copiilor, proiectelor creative și pasiunilor, unde este nevoie de o corectare a direcției, o schimbare majoră. Nativii singuri ar putea să își întâlnească perechea într-o conjunctură neașteptată.

Rac/ Ascendent în Rac

Pentru nativii Rac, Luna Nouă și Eclipsa de Soare în Balanță activează și anunță etape noi în sectorul familiei, rădăcinilor, părinților și spațiului de locuit. Posibil să apară evenimente neașteptate și răsturnări de situație în raport cu familia, o mutare, o tranzacție imobiliară.

Leu/ Ascendent în Leu

Pentru nativii Leu, Luna Nouă și Eclipsa de Soare în Balanță activează sectorul comunicării, informațiilor și interacționării cu ceilalți. Vin vești surpriză, evenimente și informații neprevăzute, care îi vizează în mod deosebit pe nativi a căror guvernator este Soarele.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Pentru nativii Fecioară, Luna Nouă și Eclipsa de Soare în Balanță activează și anunță noi începuturi în sectorul financiar, al administrării banilor. Este posibil să apară surprize și răsturnări de situație, nativii să facă o schimbare de job, să se îmbunătățească situația financiară.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Pentru nativii Balanță, Luna Nouă și Eclipsa de Soare în Balanță dinamizează sectorul personalității și Balanțele vor dori un nou început. Au loc schimbări importante și nativii vor fi ghidați către o direcție nouă. Schimbări importante și răsturnări de situație pot avea loc și-n planurile pe termen lung.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Pentru nativii Scorpion, Luna Nouă și Eclipsa de Soare în Balanță activează sectorul frământărilor interioare, subconștientului, introspecției și trecutului. Urmează o perioadă favorabilă eliberării de trecut, de situații care au adus frământări. Scorpionii pot avea revelații/conștientizări și vor acorda mai multă atenție nevoilor emoționale.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Pentru nativii Săgetător, Luna Nouă și Eclipsa de Soare în Balanță activează casa prietenilor, vieții sociale, planurile pe termen lung. Se deschide o etapă nouă, apar oportunități prin prieteni și nativii pot fi recomandați în proiecte noi. De asemenea, pot avea loc răsturnări de situație și evenimente neașteptate, care îi vor pune pe nativi pe o altă direcție profesională.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Pentru nativii Capricorn, Luna Nouă și Eclipsa de Soare în Balanță anunță etape noi în planul profesional. Apar situații neașteptate în raport cu șefii, răsturnări de situație și evenimente neprevăzute, care pot duce brusc la schimbarea direcției în carieră sau la o ascensiune.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Pentru nativii Vărsător, Luna Nouă și Eclipsa de Soare în Balanță dinamizează sectorul valorilor, credințelor, călătoriilor pe distanțe lungi, dezvoltării/perfecționării profesionale. Se deschid etape noi, dar pot avea loc și răsturnări de situație, o schimbare de direcție privind creșterea și dezvoltarea personală.

Pești/ Ascendent în Pești

Pentru nativii Pești, Luna Nouă și Eclipsa de Soare în Balanță activează sectorul intereselor financiare, creditelor, impozitelor, moștenirilor, relația de cuplu și viața intimă. Se deschid etape noi și este posibil să apară răsturnări de situație și evenimente neprevăzute în planul financiar și relațional, dar și o schimbare de direcție în regimul banilor la comun, dar și a relației de cuplu.

Articol recomandat de sport.ro
Gigi Becali și-a criticat jucătorul la aeroport: "Pe margine mâine! Nu ești vedetă"
Gigi Becali și-a criticat jucătorul la aeroport: "Pe margine mâine! Nu ești vedetă"
Citește și...
O femeie care s-a căsătorit cu ea însăşi şi-a sărbătorit primul an de căsnicie. „Am încălcat câteva jurăminte”
O femeie care s-a căsătorit cu ea însăşi şi-a sărbătorit primul an de căsnicie. „Am încălcat câteva jurăminte”

O femeie care şi-a oferit o nuntă de vis după ce nu şi-a găsit partenerul potrivit şi-a sărbătorit primul an de căsnicie cu frişcă, flori şi o cină cu friptură pentru o persoană, potrivit BBC.

Sfântul Ciprian 2024, sărbătorit pe 2 octombrie. Rugăciunea Sfântului Mucenic pentru izbăvirea de vrăji și blesteme
Sfântul Ciprian 2024, sărbătorit pe 2 octombrie. Rugăciunea Sfântului Mucenic pentru izbăvirea de vrăji și blesteme

Pe 2 octombrie este ziua în care îl sărbătorim pe Sfântul Ciprian, o figură importantă în calendarul creștin ortodox.  

Localitatea din România terorizată de lupi. Ce fac sălbăticiunile pe străzi în fiecare noapte
Localitatea din România terorizată de lupi. Ce fac sălbăticiunile pe străzi în fiecare noapte

Localnicii dintr-un sat din Caraş-Severin spun că sunt terorizați de lupii care au început să coboare din pădure și dau târcoale gospodăriilor.

Recomandări
Rușii au lovit la granița României. Un principal punct de frontieră a fost avariat și s-au înregistrat victime
Rușii au lovit la granița României. Un principal punct de frontieră a fost avariat și s-au înregistrat victime

Punctul de trecere a frontierei dintre Ucraina şi România de la Orlivka (Isaccea) a fost avariat în urma atacurilor ruse. Doi şoferi de camion, inclusiv un cetăţean turc, au fost răniţi.

Aproape un an de la masacrul din Israel, care ameninţă să cuprindă întregul Orient Mijlociu. Războiul din Gaza, în imagini
Aproape un an de la masacrul din Israel, care ameninţă să cuprindă întregul Orient Mijlociu. Războiul din Gaza, în imagini

La un an de la masacrul din Israel din 7 octombrie şi de la începutul războiului din Gaza, lumea urmăreşte neputincioasă dezastrul, care se extinde acum în Liban şi ameninţă să cuprindă întregul Orient Mijlociu, relatează AFP.

Raid ucrainean în Marea Neagră: Un comando a mitraliat o platformă petrolieră rusească de lângă Insula Șerpilor
Raid ucrainean în Marea Neagră: Un comando a mitraliat o platformă petrolieră rusească de lângă Insula Șerpilor

Forțele speciale ucrainene au atacat platforma petrolieră Petro Godovaneț din Marea Neagră, pe care Kievul încearcă să o ocupe de la începutul războiului.