Horoscop 19 - 25 august 2024. O săptămână cu Lună Plină și schimbare de zodie

Horoscop
Shutterstock

Săptămâna 19-25 august este marcată de două evenimente astrologice importante: pe 19 august se formează Luna Plină din Vărsător, iar pe 22 august, Soarele trece din Leu în Fecioară.

Horoscop Berbec săptămâna 19 - 25 august 2024

Săptămâna începe cu un eveniment astrologic important: Luna Plină din zodia Vărsător, din 19 august, care activează sectorul prietenilor, vieții sociale, proiectelor și planurilor de viitor pentru nativii Berbec. Tensiunile acumulate pe o perioadă mai mare de timp ar putea să fie spuse mai direct și puțin agresiv. Venus și Saturn se află față în față, semn că apar blocaje în relațiile de cuplu sau în cele sentimentale. Se pot culege roadele unui proiect, dar la fel de bine se poate încheia unul care nu mai respectă termenii stabiliți inițial.

Pe 22 august, Soarele intră în zodia Fecioară și urmează o lună de zile cu preocupări pentru sarcinile, rutina zilnică și activitățile profesionale, care necesită reorganizare.

Pe 23 august, Venus, planeta iubirii, și Marte, guvernatorul Berbecilor, se află într-un aspect tensionat, ceea ce indică că apar conflicte în cuplu, iar nativii vor reuși cu greu să își mențină calmul. Poate ajuta aspectul armonios care se formează între Marte și Mercur, planeta comunicării, dacă Berbecii aleg să găsească metode noi de relaxare sau să mai plece câteva zile în vacanță.

Citește și
Ce spune despre România un german care a vizitat toate cele 44 de țări din Europa. A făcut un top cu cinci favorite

Aspectul tensionat, care se simte toată perioada analizată între Jupiter și Saturn, poate aduce schimbări majore. Berbecii vor putea să înțeleagă acele lucruri în care au crezut, dar pe care le-au evaluat greșit și să accepte schimbarea.

Horoscop Taur săptămâna 19 - 25 august 2024

Luna Plină din zodia Vărsător, din 19 august, care se formează în sectorul carierei și aspirațiilor profesionale poate să aducă încheieri de etape din cauza unor neînțelegeri salariale. Pe de altă parte, se pot începe proiecte noi, de pe urma cărora nativii Taur să încaseze sume importante de bani.

Pe 22 august, Soarele intră în zodia Fecioară și activează, pentru următoarea lună, sectorul iubirii și aventurilor romantice, flirtului și cuceririlor și aduce energie și determinare pentru reconectarea cu partenerul sau cucerirea unei persoane de care nativii se simt atrași. Pe de altă parte, Venus, guvernatoarea Taurilor, se află față în față cu Saturn din sectorul planurilor de viitor, a relațiilor de prietenie și vieții sociale. Posibil să apară niște blocaje, iar nativii să nu reușească să se exprime așa cum își doresc sau cel/cea pe care încearcă să o cucerească să nu coopereze.

Pe 23 august, Venus și Marte formează un aspect tensionat și va fi greu ca nativii să-și mențină calmul. Posibil să se iște discuții și din cauza banilor, dar și a faptului că nu se simt apreciați în cuplu.

Aspectul tensionat, care se formează între Saturn și Jupiter, ar putea să le blocheze nativilor unele dintre proiecte sau relații cu prieteni și să aducă schimbări majore.

Horoscop Gemeni săptămâna 19 - 25 august 2024

Luna Plină din zodia Vărsător, din 19 august, care se formează în sectorul principiilor, schimburilor de experiență profesională, călătoriilor, studiilor și cunoașterii poate să aducă încheierea unei etape, care are legătură cu trecutul și în urma unor evenimente, care le-au dat peste cap filosofia de viață, nativii Gemeni să ia niște decizii importante.

Pe 22 august, Soarele intră în zodia Fecioară și activează, pentru următoarea lună, sectorul vieții de familie și a spațiului de locuit, unde nativii Gemeni vor face schimbări sau vor căuta să petreacă mai mult timp cu familia. Pe de altă parte, Venus, micul benefic, se află față în față cu Saturn din sectorul carierei și poate bloca inițiativele nativilor în planul familial din cauza responsabilităților din carieră. Și-n planul sentimental pot să apară blocaje, pentru că Venus este guvernatoarea casei iubirii.

Pe 23 august, Venus și Marte formează un aspect tensionat și Gemenii pot să reacționeze brusc și neașteptat, mai ales că Marte le traversează zodia și le dă tendința de a fi mai impulsivi.

Dacă și-au făcut iluzii cu privire la un job, preluarea unei funcții sau privind schimbarea direcției profesionale, aspectul tensionat pe care Jupiter îl formează cu Saturn poate să îi trezească la realitate și să fie nevoie să facă niște schimbări majore pe toate planurile.

Horoscop Rac săptămâna 19 - 25 august 2024

Săptămâna începe cu Luna Plină din Vărsător, din 19 august, care dinamizează nativilor Rac sectorul intereselor financiare, al transformărilor profunde și relațiilor intime. Au loc încheieri de etape, concluzii și decizii importante legate de un context financiar sau relațional.

Pe 22 august, Soarele intră în zodia Fecioară și activează, pentru o lună, sectorul asociat comunicării, învățării și interacționării cu ceilalți. De asemenea, pot avea loc mai multe deplasări, negocieri și preocupări pentru a susține un interviu, lucrare, proiect sau începerea unor cursuri. Ar putea să apară și blocaje în comunicare sau privind convingeri și credințe diferite, dar și amânări sau blocaje în sfera sentimentală.

Pe 23 august, Venus și Marte formează un aspect tensionat și nu sunt excluse dispute din cauza unor informații primite târziu sau greșit. Posibil, nativii Rac să fie deranjați de atitudinea sau acțiunile unui coleg sau membru al familie sau de declarațiile acestora.

De asemenea, dacă nativii Rac au crezut că pot fi pe aceeași lungime de undă cu partenerul sau cei cu care lucrează, aspectul tensionat care se formează între Jupiter și Saturn îi poate trezi la realitate și vor încerca să-și schimbe optica sau perspectivele.

Horoscop Leu săptămâna 19 - 25 august 2024

Luna Plină din zodia Vărsător, din 19 august, le dinamizează nativilor Leu sectorul relațiilor, asocierilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Pot avea loc concluzii, încheieri, decizii importante, dar și culegerea roadelor unor demersuri privind cucerirea unei persoane.

Pe 22 august, Soarele intră în zodia Fecioară și activează, pentru o lună, sectorul asociat banilor, valorilor și stimei de sine. Este o perioadă favorabilă pentru a căuta surse noi de venit, pentru a se pune în valoare. Venus și Saturn dinamizează axa financiară și este posibil ca nativii Leu să fie nevoie să amâne niște planuri din cauza unor blocaje financiare.

Pe 23 august, Venus și Marte formează un aspect tensionat și este posibil să apară unele dispute sau tensiuni într-un proiect la care lucrează și apar evenimente neașteptate de natură financiară. De asemenea, dacă au lucrat într-un proiect extraprofesional s-ar putea să intre mai greu în posesia banilor sau să recupereze un împrumut.

Dacă și-au facut socoteli financiare care nu corespundeau cu realitatea este posibil acum, cu aspectul care se formează între Jupiter și Saturn, să realizeze că va fi nevoie să facă niște schimbări majore în administrarea banilor.

Horoscop Fecioara săptămâna 19 - 25 august 2024

Luna Plină din zodia Vărsător, din 19 august, le dinamizează nativilor Fecioară sectorul muncii, activităților, rutinei zilnice și starea sănătății. Pot avea loc concluzii, încheieri de etape, decizii și evenimente neaștepate în regimul muncii. Atenție și la starea de sănătate, unde se pot reactiva niște afecțiuni mai vechi, pe axa cardio-vasculară. Recomandarea este să nu se suprasolicite prea mult.

Pe 22 august, Soarele intră în zodia Fecioară și activează, pentru o lună, casa personalității. Nativii vor avea energie, determinare și putere să demareze proiecte personale, să se pună în valoare. Axa relațiilor este activată de o opoziție care se formează între Venus din casa personalității și Saturn din casa relațiilor, unde vor întâmpina blocaje.

Pe 23 august, Venus și Marte formează un aspect tensionat și este posibil să apară unele dispute sau tensiuni cu șefii, cu cei cu care desfășoară activități sau cu partenerul de cuplu. Imaginea nativilor poate avea de suferit, dacă nu reușesc să rezolve un conflict fără să strice relațiile.

De asemenea, aspectul tensionat, care se formează între Saturn și Jupiter, ar putea să le aducă niște conștientizări și faptul că este nevoie de o schimbare în planul relațional, unde nativii și-au făcut iluzii sau au evaluat greșit o situație.

Horoscop Balanță săptămâna 19 - 25 august 2024

Luna Plină din zodia Vărsător, din 19 august, le dinamizează nativilor Balanță sectorul sentimental, al relațiilor de iubire, creativității și distracției. Pot avea loc concluzii, încheieri, decizii importante, dar și evenimente neașteptate, care pot să ducă într-o nouă direcție în planul amoros.

Pe 22 august, Soarele intră în zodia Fecioară și activează, pentru o lună, sectorul asociat vieții interioare, subconștientului, izolării și trecutului. Balanțele își vor redirecția energia spre interior, să se reechilibreze și să analizeze acțiuni din trecut. S-ar putea să apară și persoane din trecut care să le răscolească universul interior. Pe de altă parte, Venus, guvernatoarea lor, se află față în față cu Saturn, din casa muncii și sănătății și pot să apară blocaje sau evenimente care să le testeze răbdarea în planul profesional.

Pe 23 august, același Venus formează un aspect tensionat cu Marte, planeta acțiunii, din casa principiilor și credințelor și este posibil ca o situație de viață să le schimbe viziunea, perspectiva sau credințele, să vadă dintr-un alt unghi sau să facă eforturi să înțeleagă ce anume a determinat anumite evenimente.

Pe fondul acesta astral, Saturn din casa muncii și Jupiter din casa principiilor, perfecționării profesionale și cunoașterii, intră într-un aspect tensionat și îi trezește pe nativii Balanță, care realizează că și-au făcut iluzii cu privire la o activitate, un proiect personal sau un loc de muncă și acum este nevoie de o schimbare majoră, să evalueze corect situația.

Horoscop Scorpion săptămâna 19 - 25 august 2024

Luna Plină din zodia Vărsător, din 19 august, le dinamizează nativilor Scorpion sectorul vieții de familie, căminului, patrimoniului, părinților și bazelor emoționale. Posibil să aibă loc dialoguri cu familia, legate de planurile de viitor privind casa, o mutare, întemeierea unei familii sau o tranzacție imobiliară, dar și privind relațiile cu părinții.

Pe 22 august, Soarele intră în zodia Fecioară și activează, pentru o lună, sectorul asociat prietenilor, vieții sociale și planurilor de viitor. Așadar, Scorpionii sunt invitați să-și lărgească cercul de cunoscuți, mai ales că pot avea șansa să cunoască persoane care să îi ajute sau să le susțină planurile pe termen lung. În planul sentimental este posibil să apară un blocaj din cauza unor discuții pe teme financiare.

Pe 23 august, tot Venus formează un aspect tensionat cu Marte, planeta acțiunii, din casa intereselor financiare, transformărilor profunde și intimității. Este posibil ca nativii să caute să obțină sprijin financiar sau fac eforturi să administreze cât mai bine un buget. Și planul amoros este activat, mai ales dacă nativii doresc o apropiere profundă față de partener.

Pe fondul acesta astral, Jupiter și Saturn formează un aspect dizarmonic, care îi trezește la realitate pe Scorpioni în privința unor planuri nerealiste pe care le-au făcut în sectorul sentimental, privind o activitate de creație sau valorificarea unor abilități.

Horoscop Săgetător săptămâna 19 - 25 august 2024

Luna Plină din zodia Vărsător, din 19 august, le dinamizează nativilor
Săgetător sectorul comunicării, informațiilor, negocierilor și interacționării cu ceilalți. Pot veni informații surpriză, să se ia decizii în urma unor evenimente neașteptate, se încheie o etapă, se ajunge la o înțelegere.

Pe 22 august, Soarele intră în zodia Fecioară și activează, pentru o lună, sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale și este un moment prielnic pentru afirmare și urmărirea obiectivelor.

Venus din casa carierei și Saturn din sectorul vieții de familie se vor afla față în față și s-ar putea să fie niște piedici în ascensiunea profesională din cauza unor chestiuni de familie.

Pe 23 august, Venus formează un aspect tensionat cu Marte, planeta acțiunii, și recomandarea astrelor este pentru prudență în dialoguri și acțiuni care privesc parteneriatele, deoarece pot să apară conflicte, care vor fi mai greu gestionate.

Pe fondul acesta astral, Jupiter și Saturn formează un aspect tensionat și invită la o schimbare majoră în raport cu partenerul de cuplu, mai ales dacă nativii au evaluat greșit o situație în familie sau care ține de chestiunile gospodărești.

Horoscop Capricorn săptămâna 19 - 25 august 2024

Luna Plină din zodia Vărsător, din 19 august, le dinamizează nativilor Capricorn sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigă din muncă. Au loc încheieri de etape, negocieri și vin surprize neașteptate în planul financiar, prin culegerea roadelor demersurilor, recunoașterea meritelor și abilităților.

Pe 22 august, Soarele intră în zodia Fecioară și activează, pentru o lună, sectorul asociat schimburilor de experiență profesională, principiilor, credințelor, călătoriilor și lărgirii orizonturilor cunoașterii prin studiu sau participare la diferite cursuri, seminarii sau evenimente în spațiul social.

Venus și Saturn se află față în față pe axa comunicării și este posibil să apară niște blocaje în transmiterea informațiilor. Prin urmare, nativii vor fi nevoiți să facă față unor provocări și amânări, însă vor reuși să rezolve ce ți-au propus.

Pe 23 august, Venus și Marte formează un aspect tensionat și pot exista tensiuni în raport cu unii dintre colegi, mai ales dacă apar conflicte de opinii și principii diferite.

Și ca tabloul astral să fie complet, Jupiter și Saturn formează și ei un aspect tensionat, care invită la o schimbare majoră în felul în care se abordează chestiunile de serviciu, comunicarea, transmiterea informațiilor și negocierile. Este posibil ca nativii Capricorn să fi evaluat greșit o relație profesională și acum conștientizează că trebuie să facă o modificare.

Horoscop Vărsător săptămâna 19 - 25 august 2024

Luna Plină din zodia Vărsător, din 19 august, le dinamizează nativilor Vărsător casa personalității și aduce evenimente surpriză, răsturnări de situație, încheieri de etape, concluzii, dar și culegerea unor demersuri pentru un proiect personal.

Pe 22 august, Soarele intră în zodia Fecioară și activează, pentru o lună, sectorul asociat intereselor financiare, a banilor și bunurilor deținute la comun, privind taxele, impozitele, moștenirile, creditele, dar și sfera intimă. Aceste domenii devin importante și nativii vor încerca să rezolve diverse contexte financiare. Pentru că Venus și Saturn se află față în față pe axa banilor este posibil să apară și blocaje, așa că mare atenție la cum se administrează banii!

Pe 23 august Venus și Marte, planeta acțiunii, din casa distracției și aventurilor romantice intră într-un aspect tensionat, iar nativii ar trebui să folosească constructiv contextul astrologic și să rezolve anumite chestiuni care țin de cuplu, să clarifice o situație, să nu intre în conflicte și să amplifice tensiunile.

Și ultimul aspect tensionat din această săptămână și cel mai important este conflictul care se formează între Saturn și Jupiter, care îndeamnă la o schimbare majoră, mai ales dacă nativii și-au făcut iluzii cu privire la niște câștiguri și nu au mers pe intuiție, să înceapă un proiect în care să-și pună mai mult în valoare abilitățile.

Horoscop Pești săptămâna 19 - 25 august 2024

Luna Plină din zodia Vărsător, din 19 august, le dinamizează nativilor Pești sectorul subconștientului, izolării și trecutului și se pot amplifica trăirile și emoțiile, iar universul interior să fie activat de evenimente din trecut. Au loc conștientizări și revelații, se pot încheia etape și nativii sunt invitați la un bilanț.

Pe 22 august, Soarele intră în zodia Fecioară și activează, pentru o lună, sectorul asociat relațiilor, mariajului, asocierilor și parteneriatelor profesionale. Prin urmare este un moment bun pentru naivii Pești să treacă la acțiune, să rezolve un context partenerial. Venus din sectorul relațiilor și Saturn din casa personalității nativilor formează o opoziție și nativii s-ar putea să nu coopereze cu propunerile partenerului sau ale unor potențiali parteneri.

Pe 23 august, același Venus și Marte, planeta acțiunii, formează un aspect astrologic tensionat, care ar putea să scoată la suprafață chestiuni mai vechi legate de casă și relația cu partenerul. Va fi nevoie ca cele două părți implicate să găsească un compromis pentru rezolvarea situațiilor.

Jupiter și Saturn vor intra într-un aspect tensionat și va fi nevoie de o altă abordare a chestiunilor de familie sau care țin de casă și administrarea acesteia. Peștii care au evaluat greșit o situație, acum vor fi nevoiți să dea piept cu realitatea și să facă niște modificări în relația cu familia.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Jordan Chiles a făcut apel la TAS pentru a-și recupera medalia de bronz, câștigată de românca Ana Bărbosu!
NEWS ALERT Jordan Chiles a făcut apel la TAS pentru a-și recupera medalia de bronz, câștigată de românca Ana Bărbosu!
Citește și...
Conserve pentru iarnă. Ce nu trebuie să lipsească din cămara unei gospodine. Idei de rețete de murături, dulceață și zacuscă
Conserve pentru iarnă. Ce nu trebuie să lipsească din cămara unei gospodine. Idei de rețete de murături, dulceață și zacuscă

Toamna gospodinele fac inventarul cămării și a alimentelor pregătite pentru sezonul rece. 

Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Pești pe 18 octombrie. Se anunță vești despre un pas important în viața
Luna Plină și Eclipsa de Lună din zodia Pești pe 18 octombrie. Se anunță vești despre un pas important în viața

Eclipsele vorbesc despre schimbări în acord cu destinul fiecăruia. Sunt asociate cu noi începuturi/finaluri și anunță vești despre un pas important în viața.

Cum se coc vinetele. Cea mai simplă metodă de a pregăti vinete gustoase pentru iarnă
Cum se coc vinetele. Cea mai simplă metodă de a pregăti vinete gustoase pentru iarnă

Vinetele coapte au un gust deosebit, având o aromă bogată, ușor afumată, și o textură cremoasă, care le face extrem de versatile în bucătărie.  

Recomandări
Incendiu la Palatul Parlamentului. Un bărbat a stropit cu benzină și a dat foc unei săli. Sute de persoane evacuate. VIDEO
Incendiu la Palatul Parlamentului. Un bărbat a stropit cu benzină și a dat foc unei săli. Sute de persoane evacuate. VIDEO

Un incident deosebit de grav a avut loc marți după-amiază, în Palatul Parlamentului. Un bărbat a intrat în zona destinată publicului, a aruncat cu benzină și a dat foc unor obiecte.

Dezastrul lăsat în urmă de viiturile devastatoare în județele Galați și Vaslui. O femeie doarme în mașină de câteva zile
Dezastrul lăsat în urmă de viiturile devastatoare în județele Galați și Vaslui. O femeie doarme în mașină de câteva zile

Este stare de alertă în județele Galați și Vaslui, grav afectate de inundații. Instituirea acestei măsuri permite alocarea unor resurse suplimentare, pentru refacerea construcțiilor și a drumurilor măturate de viituri, spun oficialii.

Administrația Prezidențială: Klaus Iohannis nu demisionează ca să se înscrie pe listele PNL
Administrația Prezidențială: Klaus Iohannis nu demisionează ca să se înscrie pe listele PNL

Președintele Klaus Iohannis își va duce mandatul la termen și nu va demisiona din funcție, a transmis Administrația Prezidențială, în contextul informațiilor cum că șeful statului ar candida la alegerile parlamentare pe listele PNL.