Haine jignitoare, scoase la vânzare. Legătura dintre Auschwitz și aceste produse. FOTO


Ultimul update: Joi 09 Mai 2019 11:14
Data publicarii: Joi 09 Mai 2019 11:04
Categorie: Stiri Diverse
Haine jignitoare, scoase la vânzare. Legătura dintre Auschwitz și aceste produse

Un site a fost asaltat cu numeroase critici, după de a pus la vânzare mai multe haine considerate „lipsite de respect”. Pe obiectele vestimentare apar imagini de la Auschwitz.

Fuste scurte, perne, genți sau tricouri care conțin imagini cu Auschwitz au fost scoase la vânzare.

Pe fusta scurtă apare o imagine cu șine de tren, care obișnuiau să le aducă moartea oamenilor din lagărele de concentrare. Iar pe geantă apare o fotografie cu un gard electric pe care se află un mic panou: „Atenție! Risc de moarte”.

După ce au văzut aceste produse, oficialii de la Memorialul Auschwitz au adus critici la adresa celui care deține site-ul.

„Chiar crezi că vânzarea unor produse cum ar fi pernele, fustele scurte sau genți cu imagini de la Auschwitz – un loc în care au avut loc tragedii umane, unde peste 1,1 milioane de oameni au fost uciși – este în regulă? Este mai degrabă lipsă de respect”, a fost mesajul oficialilor.

Compania a prezentat zeci de produse cu diverse imagini de la Auschwitz și a răspuns criticilor aduse. Aceasta spune că vinde produsele făcute de o comunitate de artiști independenți, potrivit Metro

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Metro

VIDEO PROTVPLUS.RO