Furci, topoare și cuțite, descoperite de polițiști la traficanții de droguri. Unde era ascunsă heroina. VIDEO

Ultima actualizare: 13-08-2020 20:42
Furci, topoare și cuțite, descoperite de polițiști la traficanții de droguri. Unde era ascunsă heroina. VIDEO
DIICOT

Poliștii DIICOT au găsit heroină, metadonă, mii de euro, dar și arme albe, precum furci, topoare și cuțite, în urma unor percheziții la persoane suspectate de trafic de droguri de mare risc.

Polițiștii antidrog au efectuat 19 percheziții în București și în județul Ilfov, în cadrul unei operațiuni de combaterea traficului de droguri de mare risc (heroină) și a operațiunilor cu substanțe psihoactive.

În urma acestor activități, până în prezent, au fost ridicate 200 de grame de heroină, 50 de doze de heroină, pregătite pentru comercializare, 10 grame și 17 doze de psihoactive, 59 de comprimate de metadonă, 6 alte comprimate, 14.600 de lei, 250 de euro, 4 cântare electronice de precizie, 10 kg. de tutun, 15 obiecte ce ar putea fi folosite în lupta corp la corp (furci, topoare, satare, cuțite) și diferite obiecte cu valoare probatorie.

Potrivit imaginilor DIICOT, o parte din droguri erau ascunse în baia unei locuințe, pe boilerul de apă.

Potrivit unui comunicat, au fost puse în executare 22 de mandate de aducere, membrii unor grupări infracționale urmând a fi duși în fața procurorului D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, pentru audieri și luarea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc, efectuarea de operațiuni cu substanțe știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive și constituirea unui grup infracțional organizat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO