Fost militar în Irak, găsit mort într-o baltă de sânge într-un bloc din Dâmbovița


Ultimul update: Joi 28 Noiembrie 2019 09:30
Data publicarii: Joi 28 Noiembrie 2019 07:41
Categorie: Stiri Diverse

Descoperire șocantă aseară într-un bloc din Dâmbovița. Un bărbat de 42 de ani a fost găsit la parter, într-o baltă de sânge, de un vecin care a dat imediat alarma.

Omul, rănit grav, nu a mai putut fi salvat de medici, iar cazul a fost preluat de polițiști, care încearcă să afle ce s-a întâmplat.

Anchetatorii nu exclud nicio ipoteză privind moartea bărbatului.
Bărbatul în vârstă de 42 de ani, tatăl a doi copii adolescenți, era divorțat de trei ani. Își cumpărase un apartament în Doicești, județul Dâmbovița și locuia singur. Unul dintre vecini l-a găsit aseară într-o baltă de sânge, la parterul blocului.

Andreea Dorobanțu, fosta soţie a victimei: „Am înțeles că nu avea un bocanc în picior, cumva să fi călcat pe siret și să fi căzut. Fiind și băut, de pe balustradă aia, că e foarte mică balustradă aia. E un pericol balustradă aia."

Reporter: „De cât timp să fi fost mort?”
Vecin: „Nu știu, nu pot să îmi dau seama.”
Reporter: „S-a certat cu cineva?”
Vecin: „Nu s-a certat cu nimeni”.

La fața locului a fost chemat și un echipaj de la ambulanță. Din nefericire, când au ajuns medicii acolo bărbatul era decedat deja.

Apropiații bărbatului spun că acesta avea o situație financiară bună și nu ar fi avut dușmani sau probleme care să îl fi împins la un gest necugetat.

Prieten: „El a fost plecat în Irak, lua salariu 1800 de dolari și salariu în țară. A venit cu 10.000 de dolari, și-a cumpărat garsonieră.”
Reporter: „Mai rămăsese cu bani?”
Prieten: „Mai rămăsese, avea bani.”

Cazul a fost preluat de polițiști. Cel mai probabil, spun anchetatorii, bărbatul ar fi avut parte de o moarte accidentală. Însă, în urmă necropsiei, urmează să se stabilească exact ce i-a cauzat decesul.

Scandal într-un cimitir din Dâmbovița. Enoriașii au ajuns la judecată cu biserica
O femeie a murit după ce un camion cu lemne s-a prăbușit peste ea, în Dâmbovița
Două mașini s-au izbit într-o intersecție. Șoferii se acuză reciproc
VIDEO PROTVPLUS.RO