VIDEO. Un șofer cu Ferrari a lovit un polițist care l-a tras pe dreapta, în Bocșa. A fost oprit cu focuri de armă

×

S-au tras focuri de armă pe o stradă circulată în oraşul Bocşa din Caraș Severin.

La un control de rutină, poliţiştii au încercat să tragă pe dreaptă un Ferrari aflat în coloană la o nuntă.

Şoferul a încetinit, însă când a ajuns lângă poliţist, a accelerat şi l-a accidentat.

Colegii acestuia au încercat să-l oprească și de aceea au tras în aer trei focuri de armă. Şoferul maşinii de viteza a fost, în cele din urmă, oprit la câteva sute de metri distanţă de un alt echipaj.

În acest moment, bărbatul este audiat, iar avocatul său susţine că şoferul nu s-a sustras controlului, ci doar le-ar fi spus poliţiştilor că va opri la locul în care se desfăşura nunta.

Reţinut pentru 24 de ore și va fi propus pentru extrădare în Austria

 

Șoferul de 42 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de extrădare deoarece pe numele său autorităţile din Austria au emis mandat european de arestare.

”Bărbatul de 42 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj”, transmite Inspectoratul de Poliţie al judeţului Caraş-Severin.

Bărbatul urmează să fie extrădat în Austria unde a furat bunuri şi unde are pe numele său un mandat european de arestare.

”În cursul zilei de astăzi, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, prin sistem videoconferinţă, pentru dispunerea arestării provizorii în vederea extrădării, având în vedere că pe numele bărbatului este emis un mandat european de arestare, de către autorităţile austriece, pentru săvârşirea de infracţiuni contra patrimoniului”, mai transmite IPJ Caraş-Severin.

Citește și...
Doi șoferi din Brașov, surprinși în timp ce făceau
Doi șoferi din Brașov, surprinși în timp ce făceau "liniuțe" prin oraș. Poliția s-a autosesizat

Doi șoferi din Brașov riscă să fie sancționați după ce s-au luat luat la întrecere pe un bulevard din oraș.

Recomandări
Mandatul FBI. Ce căutau agenții pe proprietatea lui Trump. Posibilă încălcare a Legii spionajului de către fostul peședinte
Mandatul FBI. Ce căutau agenții pe proprietatea lui Trump. Posibilă încălcare a Legii spionajului de către fostul peședinte

Printre documentele confiscate, luni, de către agenții FBI din proprietarea Mar-a-Lago a fostului președinte al SUA Donald Trump s-au aflat și câteva marcate ca fiind „top secret”.

Scriitorul Salman Rushdie a fost înjunghiat pe scenă, în SUA | VIDEO
Scriitorul Salman Rushdie a fost înjunghiat pe scenă, în SUA | VIDEO

Scriitorul Salman Rushdie a fost atacat, vineri, în timpul unui eveniment desfăşurat în statul american New York.

Golul din bugetul României se tot adâncește. Care sunt calculele Guvernului și cine va primi cei mai mulți bani
Golul din bugetul României se tot adâncește. Care sunt calculele Guvernului și cine va primi cei mai mulți bani

Cu venituri mai mici decât încasările, golul din bugetul României se tot adâncește, iar datoriile cresc. Noua împărțire a banilor din buget prevede mai mulți bani pentru salarii și pensii, însă unele ministere vor primi mult mai puțin decât au cerut.