Cum a reușit un copil de 8 ani să își salveze sora. Cei doi, la un pas să fie răpiți. VIDEO

13-05-2019 20:13


Cum a reușit un copil de 8 ani să își salveze sora. Cei doi, la un pas să fie răpiți

Un copil de numai 8 ani din Ohio, Statele Unite, este considerat un erou, după ce a reușit să se salveze pe el și pe sora lui de o tentativă de răpire.

Cei doi copii stăteau pe bancheta din spate a mașinii bunicii lor. La un moment dat, bunica a ieșit din mașină pentru a lua o femeie de la spital. La numai 10 secunte, un bărbat a intrat în mașină și a încercat să plece cu tot cu copii.

„Băiatul a deschis ușa pentru a ieși, iar sora acestuia a încercat și ea să iasă, însă hoțul a ținut-o de hanorac. Apoi, fratele ei a reușit să îl împingă pe hoț și să își salveze sora”, spun polițiștii locali.

O cameră de supaveghere amplasată în zonă a reușit să surprindă modul în care cei doi copiii au reușit să iasă din mașină.

Apoi, bunica celor doi a anunțat autoritățile, iar hoțul a fost prins la scurt timp.

„Acest copil este un erou. Și-a salvat sora, deși știa că își pune viața în pericol. Este incredibil pentru vârsta lui”, au mai spus polițiștii, potrivit CNN.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: CNN

Tags: masina, hot, rapit, sora, frate,

VIDEO PROTVPLUS.RO