Comportamentul „scandalos” a 2 asistente. Cum s-au fotografiat cu nou-născuții


Ultimul update: Duminica 01 Octombrie 2017 18:28
Data publicarii: Marti 19 Septembrie 2017 21:41
Categorie: Stiri Diverse
Asistente

Două asistente medicale au fost concediate după ce au dat dovadă de un comportament inadecvat în spital.

Una dintre ele a fost surprinsă în timp ce se fotografia, făcându-i un gest obscen unui nou născut. Fotografia a fost realizată în Spitalul Naval Jacksonville, Florida. Asistenta medicală s-a grăbit să posteze imaginile pe Snapchat.

Gestul obscen pe care i l-a adresat nu a fost suficient pentru asistenta care se presupunea că trebuia să aibă grijă de copil. Ea a publicat fotografia, însoțită de descrierea: „Este ceea ce simt pentru aceste mici satane”, notează The Independent.

O altă asistentă a fost surprinsă în timp ce forța un bebeluș să danseze pe ritmuri dance. Din imagine se poate observa cum nou-născutul se afla într-o postură inadecvată.

Unul dintre internauți a reacționat dur: „Realizezi că îi poți îmbolnăvi cuiva copilul pentru că tu te comporți cu el ca și cum ar fi o jucărie?”, notează The Independent.

Imediat după ce fotografiile au devenit publice, s-a demarat o anchetă internă, în urma căreia s-a decis demiterea celor două asistente.

„Suntem informați despre situația fotografiilor postate în mediul online. Este scandalos, inacceptabil, incredibil de neprofesionist și nu poate fi tolerat un asemenea comportament. Am identificat membrii personalului implicați. Aceștia au fost înlăturați din îngrijirea pacienților și vor răspunde în fața legii. Suntem în curs de notificare a părinților pacienților.”, a declarat Jeanne Casey, ofițerul extern de presă al Spitalului Naval Jacksonville.

Sursa: The Independent

VIDEO PROTVPLUS.RO