”Miliardarul era împreună cu amanta sa.” Reacția controversată a unui jurnalist


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 31 Octombrie 2018 16:39
Categorie: Stiri Diverse
Miss Univers 3

Un jurnalist de la BBC a fost criticat după ce a fost filmat în timp ce susţinea că, la momentul prăbuşirii elicopterului, patronul clubului de fotbal Leicester City era împreună cu amanta sa, relatează The Telegraph.

Comentariile au fost făcute în timpul unui omagiu adus omului de afaceri, thailandaez, Vichai Srivaddhanaprabha, ce a avut loc pe stadionul de pe care plecase cu puţin timp înainte de prăbuşirea elicopterului.

Foto: Locul prăbușirii elicopterului

Potrivit The Telegraph, Dan Roan ar fi făcut referire la "amanta care a murit în accident, altfel cunoscută şi drept membră a staffului".

Una dintre cele cinci victime ale prăbuşirii a fost Nusara Suknamai, o fostă concurenta la Miss Univers Thailanda 2005 şi asistentă personală a omului de afaceri. Potrivit The Telegraph, comentariile jurnalistului ar fi vizat-o pe ea.

Foto: Nusara Suknamai, asistenta personală a miliardarului

"Însă asta faci când eşti miliardar - astea sunt aşteptările, aşa că nu ar trebui să judecăm", ar mai fi spus jurnalistul.

Jurnalistul sportiv Dan Roan se confruntă acum cu cereri de demisie, precum și cu mustrări publice și din partea şefilor săi, în ciuda încercărilor acestuia de a-şi cere scuze.

"Aş dori doar să spun că îmi pare rău pentru unele dintre comentariile făcute în timpul unei conversaţii private, în afară transmisiunii, cu un coleg", a precizat Dan Roan într-o postare pe Twitter.

BBC a refuzat, însă, să precizeze dacă jurnalistul se va confrunta cu acţiuni disciplinare, precizând în schimb că: "Rezolvăm în privat problemele ce ţin de personal".

Elicopterul în care se aflau Vichai Srivaddhanaprabha şi Nursara Suknamai s-a prăbușit duminică, în parcarea stadionului King Power, pe care tocmai se încheiase un meci cu West Ham United.

Foto: Miliardarul thailandez Vichai Srivaddhanaprabha

Dan Roan este cunoscut în Anglia pentru modul direct în care poartă discuţiile cu cei intervievaţi. În 2012, de exemplu, i-a fost interzis accesul pe stadionul Etihad din cauza modului în care îi punea întrebări fostului jucător de fotbal Patrick Vieira.

De altfel, conform The Telegraph, care citează surse din cadrul BBC, a precizat că anterior comentariilor, jurnalistului i se spusese să utilizeze tonul "potrivit" atunci când relatează subiectul.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: The Telegraph

VIDEO PROTVPLUS.RO