Bocanci reduși cu 44% de Black Friday, mai scumpi decât în august. Care este explicația magazinului

Ultima actualizare: 14-11-2020 12:33
Bocanci

Clienții magazinelor online au reclamat și anul acesta că de. Black Friday. unele produse reduse substanțial au, de fapt, un preț mai mare decât în restul anului.

Corespondentul Știrilor ProTV Vitalie Cojocari a relatat pe pagina sa de Facebook cazul unui bărbat care în luna august a cumpărat o pereche de bocanci de pe o platformă online cu 305 lei, însă de Black Friday aceeași pereche de încalțăminte a fost scoasă la vânzare cu 420 de lei, deși era aplicată și o reducere de 44%.

”Bocancii luați în august, da sunt genul care își face sanie vara, sunt acum la ofertă de Black Friday mai scumpi. Nu mi-e clar dacă faptul că suntem în sezon compensează diferența de preț”, a spus clientul nedumerit.

Comerciantul susține însă că diferența de preț este normală, în condițiile în care produsul expus de Black Friday face parte dintr-o nouă colecție, primită de la producător în septembrie, la un preț mai mare.

”Clientul care v-a trimis această informație a cumpărat în luna august un produs din sezonul trecut. Gama nouă de produse ne-a ajuns de la furnizor în luna septembrie, la alte prețuri.
Este corect prețul actual, din toate punctele de vedere, inclusiv cel legal. Sunt diferențe minore între colecții, îi pot da evident detalii în acest sens clientului”, a precizat reprezentantul magazinului.

Clientul a cumpărat pantofii în vară, la fnal de colecție, beneficiind astfel de un preț mai mic, la care s-a adăugat și o reducere de 50 de lei, a mai precizat ulterior comerciantul.

Reprezentantul magazinului a precizat că reducerea de Black Friday este reală și se face din prețul noii colecții, scumpită de producător.

Pantofii noi diferă de cei din vechea colecție, chit că par identici. Din poze nu-ți vei da seama de asta, mai adaugă magazinul.

Reprezentantul magazinului susține că toate aceste calcule pot fi demonstrate Protecției Consumatorilor și nu își permite luxul de a lua amenzi.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO