Bătaie între suporteri, pe Maracana. Polițiștii au intervenit cu gaze lacrimogene


Ultimul update: Marti 19 Februarie 2019 10:14
Data publicarii: Marti 19 Februarie 2019 07:54
Categorie: Stiri Diverse

Ciocniri violente, cu zeci de răniți, s-au derulat în apropierea cunoscutului stadion Maracana din Rio de Janeiro. Acolo avea loc un meci de fotbal între echipele Vasco da Gama și Fluminense.

Cele două cluburi nu s-au putut pune de acord în ce peluze să stea galeriile. Conflictul a ajuns în instanță, iar un judecător a decis, inițial, să fie interzis accesul suporterilor pe stadion.

Atunci, Fluminense a oprit vânzarea biletelor și și-a înștiințat fanii că nu au voie pe stadion. Dar mulți suporteri ai clubului Vasco da Gama au mers, totuși, la stadion, sperând să poată intra.

Poliția a încercat să-i disperseze cu gaze lacrimogene, care i-au afectat și pe cei pașnici, inclusiv copii. Culmea, în timp ce meciul începuse, un alt magistrat a ridicat interdicția de acces pe stadion.

Porțile s-au deschis și mii de suporteri ai echipei Vasco da Gama au intrat în stadion, alături de alții, mult mai puțini, ai echipei Fluminense.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pietoni fugăriți și loviți cu pietre de 3 șoferi gălățeni. Ce i-a înfuriat pe bărbați
Bătaie la bordul unui avion Ryanair. Piloții au aterizat de urgență
VIDEO PROTVPLUS.RO