A luat o decizie de moment și nu s-a mai putut întoarce acasă. Ce a pățit o britanică


Ultimul update: Miercuri 21 August 2019 16:50
Data publicarii: Miercuri 21 August 2019 15:47
Categorie: Stiri Diverse
Rachael Wynne

O femeie de 32 de ani din Marea Britanie care a plecat în Ibiza, fără să plănuiască, având doar pașaportul și cardul său bancar, nu s-a mai putut întoarce acasă.

Rachel Wynne care a ajuns în Spania, duminică, îmbrăcată doar într-o salopetă, încearcă să ajungă acasă, după ce a recunoscut că a fost „o mare greșeală”, relatează Daily Mail. De asemenea, femeia ar fi consumat și alcool.

Decizia de moment a costat-o aproape 800 de euro.

Femeii i s-a cerut să se întoarcă acasă în Manchester, miercuri, după ce a purtat o discuție cu șeful său.

„Am fost la un botez. Era și ziua de naștere al unui prieten, așa că după aceea am fost acolo. Prietenii mei erau deja în Ibiza și m-au întrebat dacă vreau să vin. Am mers acolo cu hainele de pe mine, cu cardul meu bancar și pașaportul”, a declarat Rachel.

Rachel a povestit cum a luat un taxi spre aeroport noaptea, în jurul orei 2 și a cumpărat bilete pentru Ibiza. Tot ea a mai adăugat că nu mai ține minte mai multe detalii din acea noapte.


„Nu îmi mai pot aminti nimic. E cea mai mare prostie pe care am făcut-o. Nu sunt așa de obicei. Nu am mai făcut așa ceva. Am băut toată ziua la botez. Când m-am urcat în avion mi-am dat seama ce am făcut de fapt. A trebuit să-l sun pe șeful meu și să-i explic că ajung miercuri și mi-a spus că trebuie și mai devreme de atât. Am încercat să găsesc un avion marți dimineață, însă nu mai erau zboruri. Șeful meu nu a fost fericit deloc la momentul acela, dar acum cred că este bine. Este un om minunat și o companie plăcută. Va fi dezamăgit, dar sper că va vedea și partea amuzantă”, a mai spus Wynne.

În Ibiza, femeia a rămas singură în camera de hotel a prietenilor săi, care erau plecați și s-a încuiat pe dinafară. A petrecut toată ziua în aceleași haine și a fost ajutată de un grup de fete.

„Mă plimbam pe străzi căutând pe cineva care să vorbească engleza și le-am găsit pe aceste fete. M-au lăsat să fac un duș, să le folosesc peria lor de păr și mi-au dat și haine. Au fost minunate”
, a mai adăugat britanica.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO