Astazi este ziua curateniei. Peste 80.000 de voluntari s-au inrolat in proiectul Let's do it Romania

Dată publicare: 24-09-2011 08:06
Dată actualizare: 11-10-2012 15:08


Oricine vrea sa dea o mana de ajutor o poate face. Doar asa am putea ajunge sa nu ne mai plimbam prin paduri intesate de PET-uri si sa nu facem picnicuri printre resturile lasate in urma de altii.

Deja in Padurea Baneasa s-au strans zeci de bucurestenti hotarati sa faca treaba si sa ne ajute pe noi toti sa respiram un aer mai putin poluat.

La fel ca ei multi altii din Bucuresti, dar si din tara au inceput deja lupta cu mizeria.

Unii dintre ei fac parte din cei 200.000 de romani care anul trecut au spus Let's do it Romania . Un numar pe care anul acesta organizatorii sperau sa-l dubleze.

Cine nu s-a inscris pana acum o mai poate face inca. Nu trebuie decat sa mearga la punctele de inregistrare, pe care le gasiti pe site-ul nostru, www.stirileprotv.ro.

De acolo vor primi manusi si saci, dar si informatii privind locurile unde se afla gunoaie. La nivelul intregii tari au fost identificate peste 8500, dar este vorba doar de cele peste care au dat pana acum voluntarii de la Let's do it Romania.

Foarte important, dupa ce terminati nu uitati sa raportati la call centerul organizatiei numarul de saci stransi, dar si zona, pentru a usura munca firmele de salubritate.


VIDEO PROTVPLUS.RO