Juncker îl atacă pe fostul premier britanic, David Cameron: „Distrugător al erei moderne”

Dată publicare: 01-04-2019 18:11
Dată actualizare: 01-04-2019 18:15


jean claude juncker

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, l-a calificat drept „unul dintre cei mai mari distrugători ai erei moderne” pe fostul premier al Marii Britanii, David Cameron.

Totodată, Junker a afirmat despre el că a interzis Comisiei Europene să participe în campania privind referendumul Brexitului, scrie Politico, informează News.ro.

Vorbind în faţa parlamentului regional din landul Saarland din Germania, Juncker a declarat: „Acum ştim ceea ce nu doreşte parlamentul britanic. Dar nu am putut afla ce îşi doreşte. Faţă de parlamentul britanic, sfinxul este o carte deschisă. Trebuie să facem sfinxul să vorbească. Ne-am săturat de tăcerea lungă”.

„Ni s-a interzis să ne implicăm în vreun fel în campania pentru referendum de către domnul Cameron, cel care este unul dintre cei mai mari distrugători ai erei moderne. Pentru că el a afirmat că Comisia este chiar mai nepopulară în Marea Britanie decât în alte state membre UE”, a precizat Juncker.

„Dacă am fi putut participa în această campanie am fi pus multe întrebări - şi am fi oferit şi răspunsuri – care au fost puse abia acum”,
a adăugat el.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO