Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un cuplu care transporta droguri de 3,4 milioane de dolari a fost ucis de polițiști, în SUA. Ce au găsit în casa celor doi

Un cuplu din Tennessee a fost ucis în Texas în timpul unui schimb de focuri cu forțele de ordine. Cei doi transportau cocaină în valoare de 3,4 milioane de dolari, au declarat autoritățile, citate de Fox News.

Edward și Elizabeth Stevenson au fost identificați datorită achizițiilor ”sub acoperire” de droguri ilegale, a declarat luni Biroul Șerifului din Putnam County.

Anchetatorii au obținut un mandat de percheziție și au găsit astfel în casa celor doi metamfetamină, fentanil, arme de foc și muniție.

În timpul căutării lor, detectivii au aflat că soții Stevenson conduceau un camion în Texas cu droguri ilegale și erau înarmați. Autoritățile au alertat imediat Biroul Șerifului Comitatului Donley din Texas și Departamentul de Siguranță Publică din Texas.

Edward și Elizabeth au ieșit apoi din vehicul și au deschis focul asupra forțelor de ordine și au fost împușcați.

Citește și
droguri
Captură record de droguri la Constanţa în minivacanţa de Paște. 12 persoane au fost prinse cu substanţe interzise

Autoritățile au percheziționat camionul și au găsit cocaină estimată la 3,4 milioane de dolari. Biroul șerifului a spus că drogurile urmau să ajungă în Tennessee.

Cocaina confiscată ar fi fost probabil amestecată cu fentanil înainte de a fi vândută unor persoane, a spus șeriful din Putnam, Eddie Farris.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult