Modifica setarile cookie
Toate categoriile

iLikeIT. Jocul săptămânii este Untitled Goose Game și are o gâscă în rolul principal

Your browser doesn't support HTML5 video.

Untitled Goose Game este recomandarea lui Marian din această săptămână. Un fel de Red Dead Redemption, dar cu o gâscă în rolul principal.

Cum ar arată GTA 5 dacă-n locul lui Trevor pui o gâscă? Jocul se numește "Untitled Goose Game" și e de departe jocul despre care se va vorbi cel mai mult în acest an. N-are pic de poveste.

Scenariu? Pfff...nu! Logică? Nici măcar. E vorba doar despre o gâscă independentă și plină de bani, adunați după îndeplinirea cu succes a unor misiuni. Pentru că...de ce nu?!

Psihanaliza de tastatură zice că gâsca trebuie să fie cea mai rea versiune a ta. Victima preferată: fermierul. E mereu în joc de glezne, pentru că ai drept sarcină să-i scoți morcovii din grădină, să-i faci varza varză și dovleceii chisăliță. De parcă nu ar fi suficient, mai poți să furi și să pitești diverse obiecte prin tufiș...

Dacă faci asta cu brio, exact ca-ntr-o comedie de 5,6 pe IMDB, fermierul își dă una în cap cu ciocanul și - surpriză - se deschide poarta către următorul nivel. Unde, sunt și mai multe tentații! Aici începe viața adevărată!

Citește și
jocuri
iLikeIT. Jocul săptămânii ne duce în lumea lui Tom Clancy, cu Ghost Recon

Altfel, gâsca e ușor de controlat, nu trebuie să fii vreun Nils Holgersson să faci asta. Cu un buton, eroina - băi, să mai aud la Hollywood că nu avem gagici mișto în filme!! - face, vorba aia, că o gâscă ... sau dă din aripi.

Jocul costă 16 euro pe PC, MAC și Nintendo Switch.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult