Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum arată blonda misterioasă cu care se întâlnește Leonardo DiCaprio. Este un model celebru | GALERIE FOTO

Zvonul care a stârnit controverse în mediul online cum că Leonardo DiCaprio este interesat numai de femei care au până în 25 de ani, a fost demontat. Cu cine a fost surprins celebrul actor?

Zvonurile despre Gigi Hadid, în vârstă de 27 de ani, și Leonardo DiCaprio, de 47 de ani, au început să ia amploare la doar câteva zile după ce actorul s-a despărțit de iubita lui, modelul și actrița Camila Morrone. Vestea a fost urmată de o multitudine de glume pe rețelele de socializare despre tendința lui DiCaprio de a se întâlni cu femei care sunt semnificativ mai tinere decât el. Gluma a fost făcută chiar și la evenimentele din industrie, gazda Kenan Thompson făcând referire la modul lui DiCaprio de a-și alege partenerele la recentele premii Emmy, relatează The Indian Express.

Tatăl modelului Gigi Hadid, magnatul imobiliar Mohamed Hadid, a spus că îi place noul ei prieten, actorul Leonardo DiCaprio, dar nu a confirmat relația lor. El a spus pentru Daily Mail că nu se amestecă în viața personală a fiicei sale și nu are niciun cuvânt de spus despre cine se întâlnește.

Într-un interviu acordat pentru Daily Mail, Mohamed Hadid a spus că DiCaprio și fiica sa se cunosc de ani de zile. „L-am cunoscut pe domnul DiCaprio în St Tropez acum patru sau cinci ani și este un om foarte drăguț. Mi-a plăcut de el”, a spus el. El a adăugat: „Sunt prieteni – se cunosc de ceva vreme. Nu am vorbit cu fiica mea despre domnul DiCaprio. Nu cred că se întâlnesc – cred că sunt doar prieteni buni. Dar chiar nu știu”.

Zvonurile despre cei doi au început să circule după ce au fost văzuți împreună, recent, la un club. O sursă a declarat pentru E! că nici DiCaprio, nici Hadid nu își doresc o relație în acest moment și o iau încet. „Gigi și Leo au petrecut de mai multe ori și sunt apropiați. Gigi crede că este un tip foarte cool”, a spus sursa. „Majoritatea întâlnirilor lor provin din faptul că fac parte din aceleași cercuri sociale la diferite petreceri”. Hadid a fost într-o relație interioară cu fostul cântăreț de la One Direction Zayn Malik din 2015 până în 2021. Au și un copil împreună. DiCaprio a format un cuplu cu celebrități precum Nina Agdal, Gisele Bundchen, Rihanna sau Bar Rafaeli.

Citește și
Refugiații ucraineni primesc gratis case și terenuri în satele depopulate din România
Mesajul Papei Francisc: Mulțumesc poporului român, primitori de refugiați ucraineni precum bunul samaritean

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult