Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Călugăr de la Mănăstirea Putna, dus cu elicopterul la București. DSP a fost informată abia după 24 de ore că are coronavirus

Un călugăr de la Mănăstirea Putna a fost preluat marți cu un elicopter de pe Aeroportul Suceava și dus la Institutul ”Matei Balș” din București. Direcția de Sănătate Publică a fost anunțată abia după 24 de ore că este infectat cu coronavirus.

 

Pacientul era în stare gravă, internat la Terapie Intensivă la Spitalul Judetean, când s-a luat decizia transferului.

Conducerea DSP a fost informată abia miercuri și va începe o anchetă epidemiologică la Mănăstirea Putna, scrie Obiectiv de Suceava.

Nu se cunosc cu exactitate împrejurările în care acesta s-a îmbolnăvit, cert este se afla intubat la Terapie Intensivă, când doctorii au decis transferul călugărului la București.

 

Citește și
Șeful ISU Botoșani, infectat cu coronavirus. Acesta a intrat în contact cu toți oficialii județului
Șeful ISU Botoșani, infectat cu coronavirus. Acesta a intrat în contact cu toți oficialii județului
Anchetă la mănăstire

 

”Astăzi am aflat că este un caz de coronavirus la Mănăstirea Putna. Vom face o anchetă epidemiologică pentru a vedea dacă mai sunt persoane infectate”, a precizat medicul Emanuela Trifan, director DSP Suceava.

Tot de la Suceava a fost transferat luna trecută cu elicopterul la București Înalt Preasfințitul Pimen, de asemenea, infectat cu coronavirus.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult