Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Apariții de senzație la Royal Ascot 2024. Cum au arătat cel mai bine îmbrăcate vedete | FOTO

Royal Ascot este un eveniment prestigios sinonim cu eleganța și grația care, de obicei, este gazda nu numai a unei curse de cai, ci și a unui spectacol de modă.  

Evenimentul care are loc anual la Ascot Racecourse, în Berkshire, Anglia, a fost fondat în anul 1711 de către regina Anne.

An de an Royal Ascot din Berkshire îi adună într-un singur loc atât pe pasionații de curse de cai, cât și pe multe personalități din lumea modei, inclusiv pe cei mai importanți membri ai familiei regale britanice.

Evenimentul nu este doar o competiție sportivă de înalt nivel, ci și o adevărată paradă a modei, unde celebrități și personalități de seamă își etalează cele mai elegante și sofisticate ținute. Anul acesta nu a fost o excepție, evenimentul fiind marcat de apariții spectaculoase care au stârnit admirația tuturor.

Vedetele au participat la celebra cursă de cai, captivând privirile cu outfit-uri deosebite și accesorii rafinate. Printre cele mai remarcabile apariții s-au numărat rochii vaporoase, pălării extravagante și costume impecabile, toate respectând codul vestimentar riguros impus de acest eveniment. 

Citește și
tunel, muncitor
După zeci de ani de așteptări și promisiuni, se lucrează, în sfârșit, la primele tuneluri de autostradă prin Carpați
Elizabeth Hurley

Laura-Ann Barr

Rosie Tapner

Hannah Jenkins

Charlotte Hawkins

Prințesa Eugenie

Nana Acheampong

Anouska Lancaster

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult