Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Crima dublurilor”. O influenceriță a plecat de acasă pentru un tratament de înfrumusețare, dar a sfârșit ucisă de sosia ei

O femeie a ucis o influenceriță de beauty pentru a-și înscena moartea și a scăpa de propria familie.  

Shahraban Kh-B este judecată în Germania, fiind acuzată de crimă. Cele două semănau atât de mult încât cazul a fost numit „Doppelgängerinnenmord" – „Crima dublurilor”.

Femeia din Germania care a comis crima ar fi încercat astfel să scape de familia sa irakiană extrem de strictă.

Shahraban Kh-B a fost inițial considerată victima crimei, atunci când corpul femeii ucise a fost găsit de poliție.

Cadavrul tinerei a fost găsit plin de sânge, în august 2022, într-un Mercedes parcat în Ingolstadt, în sudul Germaniei. Inclusiv membri ai familiei criminale au identificat cadavrul ca fiind al ei. Autopsia a ridicat însă semne de întrebare.

Victima este, de fapt, Khadidja O, o influenceriță în vârstă de 23 de ani de origine algeriană, din Heilbronn, landul Baden-Württemberg.

Citește și
Evgheni Prigojin
Un pașaport găsit în biroul lui Prigojin a fost folosit de sosia șefului Wagner pentru a efectua un atac informațional

Într-adevăr, cele două femei semănau foarte mult, atât de mult încât cazul a fost supranumit „crima dublurilor”.

Shahraban Kh-B și-ar fi găsit victima pe rețelele de socializare și, împreună cu prietenul ei, a înjunghiat-o de 50 de ori. Sheqir K, un kosovar în vârstă de 24 de ani, este acuzat că a ajutat la comiterea crimei.

Procurorii intenționează să interogheze 190 de martori în instanță. Niciunul dintre cei doi complici la crimă nu a comentat acuzațiile. Procedurile din prima zi a procesului au fost amânate după ce avocații au declarat că nu va fi posibil un proces echitabil.

Sheqir K și Shahraban Kh-B și-au ademenit victima. I-ar fi trimis un mesaj oferindu-i posibilitatea de a apărea într-un videoclip pentru rapperul german Lune. Suspectând cererea, Khadidja l-a contactat pe rapper, care a avertizat-o că invitația era falsă. Două zile mai târziu, ea a primit un alt mesaj în care i se oferea un tratament de înfrumusețare gratuit.

Shahraban Kh-B și Sheqir K ar fi luat-o pe Khadidja de acasă cu un Mercedes negru și au făcut o oprire la o pădure. După ce au convins-o să coboare din mașină, „au procedat la punerea în aplicare a planului lor, lovind-o în ceafă cel puțin o dată, astfel încât aceasta a căzut la pământ, înainte de a o ucide cu 56 de lovituri de cuțit", a precizat procuratura din Ingolstadt.

Purtătorul de cuvânt al poliției, Andreas Aichele, a adăugat: „Fața ei a fost grav rănită de cele peste 50 de lovituri de cuțit".

Instanța urmează să ia o decizie în acest caz săptămâna viitoare. Cei doi riscă pedepse pe viață dacă vor fi condamnați.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult