Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pedofilul de pe Telegram a șantajat 26 de copile cu imagini explicite. A fost prins în ciuda măsurilor de securitate drastice

Un pedofil a șantajat cel puțin 26 de copile, unele și de 12 ani, să devină sclavele lui sexuale. Individul le determina să se filmeze în timpul unor acte intime, fie singure, fie în compania altor minori.

Pedofilul în vârstă de 26 de ani și-a forțat victimele la acte sexuale și fapte degradante asupra lor și asupra altor copii, ca parte a dorințelor sale depravate. Jordan Croft, în vârstă de 26 de ani, din West Sussex, și-a recunoscut faptele și a pledat vinovat, relatează publicația Daily Mirror.

Ancehatorii au stabilit că individul folosea cel puțin 20 de profile online, cu care reușea să-și intimideze victimele, ale căror vârste sunt cuprinse între 12 și 22 de ani. El le mințea că este un adolescent de 14 ani, iar după ce le câștiga încrederea recunoștea că este mai în vârstă, dar este atras de fete mai tinere, arată sursa citată.

Apoi, le determina să le trimită imagini explicite.

Numai pe o singură rețea socială, el a contactat peste 5.000 de persoane și păstra un catalog cu toate victimele sale, cu date despre nume, vârstă și conturile acestora de pe rețelele de socializare. El își luase măsuri de precauție, materialele fiind încărcate pe un stick USB care s-ar fi autoșters dacă era conectat la un alt dispozitiv, a mai stabilit Poliția. Mai mult, toate conversațiile și transferurile de fișiere cu copiii se derulau prin aplicația de mesagerie criptată Telegram.

Citește și
Bărbat care filma fetițe sub apă, la un aqua-park din Oradea, arestat. Ce s-a găsit la percheziție
Bărbat care filma fetițe sub apă, la un aqua-park din Oradea, arestat. Ce s-a găsit la percheziție

Pedofilul a fost arestat în septembrie 2019, poliția confiscând două telefoane și stickul USB. Conturile de Telegram folosite pentru hărțuirea victimelor și datele primite se aflau pe o porțiune criptată a ambelor telefoane.

Toate măsurile de precauție nu i-au fost însă de folos, criminaliștii probându-i activitatea infracțională.

El a pledat vinovat, marți, pentru nu mai puțin de 65 de capete de acuzare și-și va primi sentința la tribunalul din Lewes, pe data de 10 noiembrie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult