Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Gordon Ramsay, criticat aspru pentru un video publicat pe TikTok: Asta depășește limita

Gordon Ramsay a supărat o parte dintre oamenii de pe Internet, după ce a postat pe TikTok un clip în care părea foarte entuziasmat că urmează să sacrifice un miel.

Mai exact, celebrul bucătar căuta un miel pentru a fi sacrificat. În timp ce se uită către micuțele animale, el spune: „Am să te mănânc uuuu”, „Delicios, yum, yum, yum, yum” și „Care intră primul în cuptor?”.

Comportamentul bucătarului a atras un val de critici, conform LAD Bible. O persoană a scris: „ Ok, nu sunt vegan sau vegetarian, dar asta depășește limita”. Altcineva a comentat: „Imaginează-ți că dormi, te trezești în miezul nopții și auzi asta din colțul patului tău.”

Unii utilizatori au considerat că videoul a fost chiar un răspuns pentru utilizatorul „That Vegan Teacher”, care l-a îndemnat pe britanic să devină vegan. Anul trecut, femeia care are contul respectiv a distribuit un videoclip în care cânta: „A mânca animale este greșit, Gordon Ramsay. A răni animalele este greșit, Gordon Ramsay”. La acel moment, bucătarul a răspuns, printr-un duet pe TikTok, în care mânca un burger.

 

Citește și
Gordon Ramsay
Marturisirea facuta de chef Gordon Ramsay. Fiica lui a aflat totul din fata televizorului

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult