Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce a făcut Jennifer Lopez în timp ce Ben Affleck își sărbătorea ziua de naștere cu fosta soție. FOTO

Actorul Ben Affleck a împlinit miercuri 52 de ani și și-a sărbătorit ziua de naștere fără soția lui, Jennifer Lopez. Paparazzii au surprins-o pe fosta soție a lui Ben în vizită la actor, de ziua lui.

În timp ce Ben Affleck și-a marcat ziua de naștere în online, actuala lui soție, Jennifer Lopez, s-a abținut vizibil de la a posta mesaje de felicitare pe rețelele sociale, scrie pagesix.com.

Artista a publicat pe Instagram mai multe imagini de la propria sa petrecere aniversară din iulie, când a împlinit 55 de ani. Unii fani au fost de părere că postarea părea a-i fi dedicată soțului.

Ea s-a pozat în fața unei mașini decapotabile purtând o rochie transparentă de la un brand celebru. Aceasta și-a accesorizat ținuta provocatoare cu o pereche de cercei lungi, o pereche de sandale cu platformă și o poșetă argintie.

Postarea a strâns peste 450.000 de aprecieri în mai puțin de 24 de ore.

Jennifer și Ben trăiesc separat de când au apărut, în luna mai, zvonurile că vor divorța și și-au scos la vânzare casa de 68 de milioane de dolari în iulie.

Cei doi s-au căsătorit în 2022 și au mai fost logodiți în 2002. Nunta planificată pentru 2003 a fost anulată cu câteva zile înainte, iar cuplul s-a despărţit în 2004. J.Lo a mai fost căsătorită cu Ojani Noa (1997-1998) şi cu dansatorul Cris Judd (2001-2003). În iunie 2004, artista s-a căsătorit cu cântăreţul Marc Anthony, cu care i-a avut pe gemenii Max şi Emme, născuţi la 22 februarie 2008. În iunie 2014, cuplul a divorţat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult