Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) Cina romantică acasă: cum te pregătești?

Ai dorit ca în perioada pe care ai traversat-o, și pe care ai petrecut-o mai mult acasă, să oferi câteva momente speciale persoanei de lângă tine?

Dacă printre acestea s-a numărat și pregătirea unei cine romantice pentru iubita sau soția ta foarte bine ai făcut. Dar, nu mai aștepta următorul eveniment special, o promovare sau aniversarea căsătoriei, ca să pui din nou în aplicare această idee. Poți pregăti, oricând, o cină specială persoanei dragi, în intimitatea căminului, la tine acasă.

Iată câteva idei care te vor ajuta în acest sens.

Pregătește-ți starea de spirit  

Orice acțiune reușită trebuie să înceapă cu o minte pregătită… așa că asigură-te că ești relaxat, odihnit și cu un tonus bun, înainte de a aranja cina romantică de acasă. Pentru ca seara să fie cu adevărat specială, lasă deoparte problemele și grijile de peste zi, ca să nu interfereze cu momentele voastre romantice. După ce te-ai odihnit, vei avea timp să te gândești, în liniște, și la detaliile de care trebuie să ții cont pentru ca seara în doi să fie perfectă.

Pregătește ambientul  

Ambientul trebuie neapărat să includă o muzică, în surdină, pe gustul vostru. În cazul unei seri romantice, muzica are un rol extrem de important, așa că e bine să îi cunoști dinainte preferințele, ca să nu dai greș. O muzică relaxantă, care îmbie la calm dar și la pasiune, poate fi alegerea cea mai potrivită în acest caz. Pentru niște surprize speciale, poți pregăti un colaj video cu niște fotografii din locuri unde ați petrecut momente frumoase împreună, sau poți lega, de exemplu, pozele cu panglici colorate prin toată camera. Nu uita și de un buchet de flori sau de felul în care potrivești lumina ambientală.

În privința meniului, chiar dacă vrei să fie ceva special, alege un meniu ușor, eventual o friptură sau un pește la cuptor cu o garnitură din legume. Optează și pentru câteva tartine plus un platou cu brânzeturi, la antreu, și fructe. Alege rețete simple, dar de efect, care să o surprindă, în mod plăcut. Fii sigur că ea va aprecia oricum eforturile tale.

Lângă felul principal, deși pentru tine preferi probabil un vin roșu sec, va trebui să te gândești și la preferințele sale și să ai pregătit și un roșu demisec sau chiar un rose.

Desigur că desertul nu trebuie să lipsească, dar aici sarcina poate fi destul de simplă. Poți alege, din timp, câteva trufe de ciocolată de la un ciocolatier renumit sau poți opta pentru un desert mai fresh- căpșuni cu frișcă, spre exemplu, sau o tartă cu fructe.

Pregătește-te pe tine  

Unul din elementele esențiale pentru o seară perfectă este outfitul impecabil, iar pentru asta optează pentru o cămașă lejeră, cu ținută, dar și cu o textură suficient de fluidă încât să-ți permită să te simți confortabil.

Ai grijă și la alte detalii importante, cum ar fi alegerea unui parfum de bărbați. Poți opta pentru unul masculin dar și senzual, cum este cel cu aromă de mosc și de tutun, și ai grijă să fie unul special, de preferat al unui brand internațional.

Seara perfectă la voi acasă nu trebuie să fie un eveniment foarte rar sau să fie făcută cu un efort supraomenesc. Pregătește, din timp, totul și apoi, alături de vinul roşu şi muzica ambientală, lăsați relaxarea să pună stăpânire pe simţurile voastre, pentru o seară romantică de neuitat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult